GemistDownloader 2.8
Voor alles wat je gemist hebt
ScreenshotMet GemistDownloader is het voor iedereen mogelijk om gemiste televisie-uitzendingen van de grote Nederlandse aanbieders te downloaden. Hierdoor wordt het mogelijk om een mooie uitzending te bewaren op je computer, zodat je er later nog eens naar terug kunt kijken. Maar je kunt een uitzending ook direct omzetten in een video die op je op jouw telefoon of televisie kunt afspelen, zodat je de uitzending op elk gewenst moment op de door jouw uitgekozen plek kunt terugkijken. Ook kun je een gedownloade uitzending op een dvd/cd branden, of op een usb-stick zetten, zodat je de uitzending makkelijk kunt meenemen of bewaren voor later. Daarnaast is GemistDownloader handig voor Nederlanders in het buitenland, omdat een gedownloade uitzending niet voortdurend hoeft te 'bufferen', waardoor de uitzending beter te bekijken is.
Screenshot
Eenvoud
GemistDownloader is zo ontworpen dat iedereen gebruik kan maken van het programma. Het downloaden is onderverdeeld in duidelijke stappen en er zijn duidelijke aanwijzingen in het programma, zodat wanneer je er niet uitkomt, je snel ziet wat je moet doen.

Systeemeisen
• Windows XP, Windows Vista, Windows 7 of Windows 8
.NET Framework 4.0 Client of hoger

Werking
Je kunt van alle grote Nederlandse televisieaanbieders video's downloaden. Je zoekt hiervoor eerst op de website van de aanbieder naar een video. De URL van de pagina waarop de video staat, plak je in GemistDownloader. Vervolgens kun je in GemistDownloader nog wat voorkeuren opgeven, waarna je de video kunt downloaden.

Advertentie
downloadDownload installatieversie
AANBEVOLEN - versie 2.8.1.7 - 6.6MB
downloadDownload portableversie
Versie 2.8.1.7 - 8.5MB
GemistDownloader is zo ontworpen dat iedereen gebruik kan maken van het programma.
Bekijk de changelog
Stel vragen op het forum

ScreenshotTechnische details
Bij de meeste video's kun je kiezen of je de video download in originele staat (aangeduid als 'zonder converteren') of in een door jou gekozen formaat. GemistDownloader kan een uitzending omzetten in WMV-, MP4-, MPEG-, AVI-, FLV-, DivX-, XviD-, H.264-video's en MP3-audiobestanden. Om te downloaden voor een iPhone of een Windows Phone zijn ook speciale opties ingebouwd.
Verder zijn de afmetingen van de video, de video-/audiobitrate, invoer-/uitvoer-framerate, en start-/stoptijd aan te passen per video.

Disclaimer
GemistDownloader is een onderdeel van HelpdeskWeb.nl en heeft IN GEEN ENKEL OPZICHT connecties met Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland, SBS Nederland, MTV Networks en/of Google Inc.. Gebruik van dit programma is geheel op eigen risico; HelpdeskWeb is niet verantwoordelijk. Deze voorwaarde staat ook beschreven in het installatiebestand en in GemistDownloader zelf.