Helpdeskweb.nl Forum
v3.0.0.3 RTLXL: Verzoek geweigerd - Afdrukversie

+- Helpdeskweb.nl Forum (https://www.helpdeskweb.nl/forum)
+-- Forum: GemistDownloader v2.x en v3.x (https://www.helpdeskweb.nl/forum/forumdisplay.php?fid=38)
+--- Forum: GemistDownloader (https://www.helpdeskweb.nl/forum/forumdisplay.php?fid=39)
+--- Topic: v3.0.0.3 RTLXL: Verzoek geweigerd (/showthread.php?tid=3221)RTLXL: Verzoek geweigerd - leeuwin1959 - 18 March 2023

https://www.rtlxl.nl/programma/married-at-first-sight/bfc02914-3eb6-4f0f-b564-842c7977004a downloaden werkt niet. krijg een foutmelding: Verzoek geweigerd door de videoserver. Probeer opnieuw of meld dit probleem


RE: downloaden werkt niet - BugSplatter - 18 March 2023

Deze uitzending is van te lang geleden (di 21 feb.) en is enkel nog op Videoland beschikbaar.


RE: downloaden werkt niet - BarbaraIB - 18 March 2023

Waarom kan ik vanuit het buitenland (Egypte) niets downloaden, terwijl er in de beschrijving van de site staat dat het zo makkelijk is voor Nederlanders in het buitenland om te downloaden. Bij alles wat is selecteer van RTL XL en NPO Start krijg ik de mededeling "kan alleen vanuit Nederland gedownload worden.


RE: downloaden werkt niet - penthe - 19 March 2023

(18 March 2023, 15:12)BarbaraIB schreef: Waarom kan ik vanuit het buitenland (Egypte) niets downloaden, terwijl er in de beschrijving van de site staat dat het zo makkelijk is voor Nederlanders in het buitenland om te downloaden. Bij alles wat is selecteer van RTL XL en NPO Start krijg ik de mededeling "kan alleen vanuit Nederland gedownload worden.

VPN Installeren en op Nederlands IP zetten en dan kun je downloaden.

https://nl.wizcase.com/blog/een-complete-beginnershandleiding-voor-vpns/

Hier een quote:

Toegang tot streamingdiensten, torrenting en meer

Het is een groot voordeel dat je een VPN kunt gebruiken om censuur en geografische beperkingen te omzeilen. Verder kun je met een VPN-service onbeperkt P2P-bestanden in het publieke domein delen en in het buitenland toegang tot je favoriete streamingdiensten krijgen door je locatie te maskeren.