Helpdeskweb.nl Forum
[v2.8.0.5] Programma van http://cgi.omroep.nl downloaden - Afdrukversie

+- Helpdeskweb.nl Forum (https://www.helpdeskweb.nl/forum)
+-- Forum: GemistDownloader v2.x en v3.x (https://www.helpdeskweb.nl/forum/forumdisplay.php?fid=38)
+--- Forum: GemistDownloader (https://www.helpdeskweb.nl/forum/forumdisplay.php?fid=39)
+--- Topic: [v2.8.0.5] Programma van http://cgi.omroep.nl downloaden (/showthread.php?tid=856)Programma van http://cgi.omroep.nl downloaden - john-hdw - 10 December 2012

Als ik nog een programma wil downloaden van http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/tv/...etc.. , dat waarschijnlijk nog de oude "uitzending gemist" site was, dan lukt dat niet met 2.8.0.5 Het programma kan ik afspelen in mijn browser, dus het is er wel. Moet ik hiervoor een oude versie van Gemistdownloader installeren? En zo ja, welke en is zo'n versie nog beschikbaar?


RE: Programma van http://cgi.omroep.nl downloaden - Webmaster - 10 December 2012

GemistDownloader heeft altijd links als http://player.omroep/?aflID=123456878 ondersteund; echter, sinds die uit de lucht zijn, is er geen mogelijkheid meer om die afleveringen te downloaden.

Een link zoals jij geeft, kun je het best downloaden met andere software. Misschien dat Orbit Downloader er mee uit de voeten kan.


RE: Programma van http://cgi.omroep.nl downloaden - john-hdw - 10 December 2012

(10 December 2012, 22:12)Webmaster schreef: GemistDownloader heeft altijd links als http://player.omroep/?aflID=123456878 ondersteund; echter, sinds die uit de lucht zijn, is er geen mogelijkheid meer om die afleveringen te downloaden.

Een link zoals jij geeft, kun je het best downloaden met andere software. Misschien dat Orbit Downloader er mee uit de voeten kan.

Ik heb net Orbit V4.1.1.13 ge-installeerd. In Firefox verschijnt dan een recorder button. Maar als ik de videostream in Firefox afspeel, dan ziet die recorder die stream niet of kan deze niet herkennen. Ook de sniffer van de "Get it" optie niet. Boven het tabblad staat: "streams(video/x-ms-wmv-object)". Daarna kwam er nog een update van Firefox voorbij en die delete die recorder button weer, als zijnde een niet compatibele optie. Helaas, niet alles lukt. Ik geef het op, maar bedankt voor de tip. En hoewel dit forum niet over Orbit gaat, was deze info wellicht toch interessant om te melden.