Welkom gast! Registreren
Internet Explorer werkt niet meer
#1
Hallo iedereen,
Als ik internet explorer open en een link in de balk typ, gebeurt er niets. Kan internet wel gewoon afsluiten maar hij opend nix. Kan iemand me helpen?
Antwoord
#2
Hoi!
Kun je via "extra" naar "internet opties", en dan bij het tabblad "geavanceerd" op de knop "opnieuw instellen" drukken?

Laat je nog weten of het is gelukt?
Webmaster
Antwoord
#3
Dankje wel het is gelukt hij werkt weer =)

Groetjes Jean-Paul
Antwoord
#4
Mooi, bedankt voor het gebruiken van ons forum! =)
Antwoord
#5
Ik heb een soortgelijk probleem:
Als ik IE7 wil openen in Vista begint alleen dat rondje (zandloper in oudere Windows versies) te draaien en dan gebeurt er verder niets.
Ik gebruik al een tijdje Firefox nu, maar ik wil Windows Live Messenger 9.0 downloaden en die kan ik niet openen, alleen opslaan in Firefox, dat is de rede dat ik IE wilde gebruiken, maar die werkt dus niet, iemand een oplossing??
Antwoord
#6
Hoi Stanley,
Heb je systeemherstel al geprobeerd? Zo niet, heb je al geprobeerd Internet Explorer in de 'zonder-invoegtoepassingen'-modus te draaien? Dat doe je door in Vista in de zoekbalk 'internet explorer' te typen en dan het resultaat waar 'zonder invoegtoepassingen' achterstaat te openen. Als je die wel kunt openen, schakel dan alle invoegtoepassingen uit.
Antwoord
#7
Systeemherstel nog niet geprobeerd en zonder-invoegtoepassingen al wel geprobeerd, werkte ook niet...
Antwoord
#8
Oke, probeer dan systeemherstel voordat je niet meer terug kunt. Je kunt ook proberen Internet Explroer 8 bèta te installeren via deze pagina. Dan kun je in ieder geval Windows Live Messenger 9 downloaden.
Antwoord
#9
Hoi,
Ik heb een probleem. Mss kan iemand me helpen. Ik kan niet op het internet met mijn pc. Er zit een slot bij de lan verbinding. Hoe krijg ik die beveiliging eraf?
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)