Welkom gast! Registreren
Opname NPO Best
#1
Al enkele weken neem ik video's van NPO Best op via de tutorial van deze website.

Nu heb ik een probleem: als ik nu probeer op te nemen, gaat de groene balk met 'Streamen - VLC Media Player' flikkeren.
Telkens springen de teksten 'Streamen - VLC Media Player' en 'VLC Media Player' door elkaar heen.
Het videobestand blijft 0 bytes.

Is de codering misschien veranderd?
Antwoord
#2
Ik heb het probleem kunnen reproduceren. Het lijkt te liggen aan hoe VLC het openen van een M3U8 bestand afhandelt; het encodeert de bestandsnamen die in het M3U8-bestand staan onterecht nogmaals. Hierdoor refereren de bestandsnamen naar niet-bestaande bestanden en kan de stream niet geopend worden.
Hier valt niet veel aan te doen; hopelijk komt VLC op termijn met een fix. In de tussentijd kun je een andere tool proberen die M3U8-streams opslaat.
Antwoord
#3
(25 January 2015, 20:54)Webmaster schreef: Ik heb het probleem kunnen reproduceren. Het lijkt te liggen aan hoe VLC het openen van een M3U8 bestand afhandelt; het encodeert de bestandsnamen die in het M3U8-bestand staan onterecht nogmaals. Hierdoor refereren de bestandsnamen naar niet-bestaande bestanden en kan de stream niet geopend worden.
Hier valt niet veel aan te doen; hopelijk komt VLC op termijn met een fix. In de tussentijd kun je een andere tool proberen die M3U8-streams opslaat.

Ik ben blij met Uw antwoord, bedankt! Ik weet nu waaraan het ligt.
Kunt U mij misschien een tip geven voor een andere tool die ik kan gebruiken?

Update: Ik heb VLC inmiddels opnieuw geïnstalleerd, nu is het flikkeren gestopt, maar nu blijft 'VLC Media Player' bovenin het scherm staan wanneer ik probeer op te nemen. Ik kan nog steeds een videobestand aanmaken, wat op 0 bytes blijft staan.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)