Welkom gast! Registreren
GemistDownloader 2.9.0.4  - Geen volledige download NPO
#1
Van sommige NPO uitzendingen worden slechts enkele minuten gedownload, terwijl de app 100% aangeeft. VRT e.a. werken prima. Is dit probleem bekend?
Antwoord
#2
Ik kan zelf uitzendingen van NPO.nl zonder problemen downloaden. Als wat voor bestand sla je de uitzendingen op? Kun je een logboek aanmaken en hier posten?
Antwoord
#3
(09 September 2017, 13:51)Webmaster schreef: Ik kan zelf uitzendingen van NPO.nl zonder problemen downloaden. Als wat voor bestand sla je de uitzendingen op? Kun je een logboek aanmaken en hier posten?


Bijlagen
.txt   logboek uitzendinggemist.txt (Grootte: 67 KB / Aantal keer gedownload: 6)
Antwoord
#4
Hierbij het logboek dat ik heb gemaakt. Van deze uitzending zijn slechts 7 min. van de 30 min. gedownload. Het probleem doet zich niet bij alle uitzendingen van NPO voor, maar lijkt willekeurig. Daarom moeilijk om er een vinger achter te krijgen lijkt mij. Ik sla alles op als MP4.

Alvast bedankt.
Antwoord
#5
Het logboek geeft aan dat ' Stream ends prematurely at ...', oftewel, de video houdt opeens op. Dit kan voorkomen als je een instabiele internetverbinding hebt, kan dat het geval zijn?

Ook zie ik dat je ondertiteling meedownloadt en 'inbakt', maakt het nog verschil als je dat niet doet (dus downloadt 'zonder converteren')?
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)