Welkom gast! Registreren
GemistDownloader 2.9.0.5  - NOS Liveblog video's
#1
Kan je ook videos downloaden die in liveblogs staan?
Zoals bijvoorbeeld videos van deze blog:

https://nos.nl/liveblog/2212454-code-roo...agens.html

Dus niet de link naar facebook ofzo, maar rechtstreeks het filmpje (de filmpjes van de blog) zelf downloaden onder een artikel.
Antwoord
#2
Welk filmpje wil je hebben? Je kunt ze niet van de blog afhalen met GemistDownloader. Op een andere site stond dat filmpje ook van het dak dat eraf waait(bedoel je die?) Dit filmpje heb ik wel gedownload en op mijn HDD staan omdat het een bizar filmpje is. Als je deze wilt hebben kan ik wel een download linkje plaatsen voor je.
Met vriendelijke groet, penthe
Antwoord
#3
Bedankt. Dat filmpje heb ik apart kunnen krijgen. Stonden op bijna alle nieuwssites Smilie. Maar misschien kan de maker toch afzonderlijke videos uit blogs downloadbaar maken. Is alleen goed kijken naar de broncode denk ik.
Antwoord
#4
Dat is dus voor elk blog item een afzonderlijke link, nee ik geloof niet dat de maker daar tijd aan gaat besteden, dat naast het feit er waarschijnlijk kopie rechten op de nieuws filmpjes staan.
Met vriendelijke groet, penthe
Antwoord
#5
Het grootste probleem met video's die op een liveblog staan is dat het er niet één is, maar (zoals ook in dit geval) meerdere. GemistDownloader kan per pagina maar één video downloaden, dus zal het een keuze moeten maken welke video het aanbiedt.

Om die reden werkt GemistDownloader momenteel niet op NOS-blogpaginas.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)