Welkom gast! Registreren
GemistDownloader 2.9.0.3  - KIJK: Graf Zonder Naam downloadt niet
#1
Heb dus een tijdje geleden het programma Gemistdownloader gevonden en heb al een paar series gedownload en werkt perfect probeer ik nu dus het 2de seizoen van Graf Zonder Naam te downloaden en werkt het dus niet had seizoen 1 blijkbaar dus al op mijn computer staan dus hoefde die niet te downloaden probeer ik dus het 2de seizoen te downloaden dan krijg ik een server-fout (zie bijlage) weet niet of dit aan gemistdownloader ligt of als het aan kijk.nl/sbs6 ligt heb zover nog geen fouten gehad met gemistdownloader dus denk dat het aan kijk.nl/sbs6 ligt maar als dat zo is dan kan ik waarschijnlijk nooit seizoen 2 zien  Tear link die ik heb gebruikt:https://www.kijk.nl/sbs6/grafzondernaam/videos/Z5Hz5HulAsG/5-nigeriaanse-bolletjesslikker
Heb ook andere geprobeerd maar krijg hetzelfde resultaat weet iemand hier een oplossing voor of heeft iemand al het 2de seizoen gedownload zou graag het 2de seizoen willen kijken namelijk  :P hoop dat iemand hier een oplossing weet.

-Justieboy3


Bijlagen Miniatuurweergaven
   
Antwoord
#2
(19 April 2018, 20:23)Justieboy3 schreef: Heb dus een tijdje geleden het programma Gemistdownloader gevonden en heb al een paar series gedownload en werkt perfect probeer ik nu dus het 2de seizoen van Graf Zonder Naam te downloaden en werkt het dus niet had seizoen 1 blijkbaar dus al op mijn computer staan dus hoefde die niet te downloaden probeer ik dus het 2de seizoen te downloaden dan krijg ik een server-fout (zie bijlage) weet niet of dit aan gemistdownloader ligt of als het aan kijk.nl/sbs6 ligt heb zover nog geen fouten gehad met gemistdownloader dus denk dat het aan kijk.nl/sbs6 ligt maar als dat zo is dan kan ik waarschijnlijk nooit seizoen 2 zien  Tear link die ik heb gebruikt:https://www.kijk.nl/sbs6/grafzondernaam/videos/Z5Hz5HulAsG/5-nigeriaanse-bolletjesslikker
Heb ook andere geprobeerd maar krijg hetzelfde resultaat weet iemand hier een oplossing voor of heeft iemand al het 2de seizoen gedownload zou graag het 2de seizoen willen kijken namelijk  :P hoop dat iemand hier een oplossing weet.

-Justieboy3

Er klopt iets niet, de link die je geeft is leeg dus daar valt niets te downloaden, als je de juiste link gaat zoeken komt er iets anders. En volgens kijk.nl is er enkel seizoen 1 beschikbaar en nog niets van de 2e. Msschien even afwachten een optie?
Met vriendelijke groet, penthe
Antwoord
#3
(21 April 2018, 0:07)penthe schreef: Er klopt iets niet, de link die je geeft is leeg dus daar valt niets te downloaden, als je de juiste link gaat zoeken komt er iets anders. En volgens kijk.nl is er enkel seizoen 1 beschikbaar en nog niets van de 2e. Msschien even afwachten een optie?

Oke bedankt voor het antwoord dat is mijn fout dan ben nieuw met gemistdownloader en graf zonder naam seizoen 2 is rond oktober 2016 gestopt dus hoop dat seizoen 2 ooit beschikbaar komt maar betwijfel het.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)