Welkom gast! Registreren
GemistDownloader 2.9.0.7  - NPO: Geoblock-melding vanuit buitenland
#1
hoi 

ik kan deze afl niet downloaden 

https://www.npostart.nl/de-tafel-van-k3/...W_03806512

krijg steeds de melding dat door mijn geografische ligging ik deze video niet kan downloaden en heb zelfs geprobeerd met een vpn maar lukt ook niet
Antwoord
#2
Kun je de uitzending wel in je browser bekijken? Als je de foutmelding voor geografische beperkingen krijgt, betekent dat dat GemistDownloader niet via een Nederlands IP verbonden is - dit zul je zelf moeten oplossen.
Antwoord
#3
(04 September 2018, 21:16)Webmaster schreef: Kun je de uitzending wel in je browser bekijken? Als je de foutmelding voor geografische beperkingen krijgt, betekent dat dat GemistDownloader niet via een Nederlands IP verbonden is - dit zul je zelf moeten oplossen.

via een vpn verbonden met nederland kan ik de uitzending wel bekijken maar niet downloaden blijft die geografische beperking geven
Antwoord
#4
Dit is al een aantal keer gemeld hier, met VPN kun je kijken maar niet downloaden met GemistDownloader terwijl je een Nederlands IP hebt, dit heb ik met 3 verschillende VPNs getest maar de melding blijft. Ik heb het hier niet over browser add-ons zoals Hola ofzo maar echte VPN programmas.
Met vriendelijke groet, penthe
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)