Welkom gast! Registreren
Duitse en Britse zenders downloaden
#1
Ik woon in het buitenland en heb vaak geen goede internetverbinding. Gemistdownloader is daarom voor mij een fantastische hulp om Nederlandstalige uitzendingen te kunnen zien. 


Ik ben evenwel ook geinteresseerd in een gelijkaardige toepassing die de uitzendingen van Duitse en Britse zenders kan downloaden. Ik heb al enkele zoekacties gelanceerd in Google, maar ik stuit op het eerste zicht nergens op. Kan mij iemand zeggen of dit bestaat bij de Britten en of de Duitsers?

En zoniet, zijn er geinteresseerden om samen iets dergelijks op te zetten. Ik ben niet echt een grote softwarespecialist. Maar ook niet geheel onbeslagen en misschien is het de moeite waard om iets op te zetten, mocht het nog niet bestaan. Uiteraard zou in dergelijk geval de hulp van het "gemistdownloader team en ontwikkelaars" hier van kapitaal belang zijn.

Alvast bedankt voor jullie reacties!
Antwoord
#2
Je kunt youtube-dl proberen - ondanks wat de naam suggereert, kun je met deze command line-tool van heel veel websites downloaden, waaronder Duitse en Britse.

Er zijn geen plannen om ondersteuning voor niet-Nederlandstalige websites aan GemistDownloader toe te voegen.
Antwoord
#3
(25 September 2018, 21:40)Webmaster schreef: Je kunt youtube-dl proberen - ondanks wat de naam suggereert, kun je met deze command line-tool van heel veel websites downloaden, waaronder Duitse en Britse.

Er zijn geen plannen om ondersteuning voor niet-Nederlandstalige websites aan GemistDownloader toe te voegen.

Hoe werkt dat dan, want ik snap er niks van.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)