Welkom gast! Registreren
NPO Start-ondersteuning
#1
Hallo, is er een mogelijkheid te maken om wel te kunnen downloaden van NPOstart+ met gebruikmaking van authenticiteits gegevens .
In dat geval zou je met je inloggegevens wel kunnen downloaden.

Ik doe dit via de app Playon voor Netflix.

Ik doe dit omdat ik niet kan streamen naar de tv (heb er een satbox tussenzitten dus geen vrije aansluitingen over op de tv).
Na het downloaden kan ik via de satbox de opnames bekijken op mijn grotere scherm. Dus ik kijk liefst niet via PC zoals ik nu moet met NPOStart+
Antwoord
#2
Beste leor888,

Zelfs met een geldig NPO Start-abonnement is het niet mogelijk om uitzendingen te downloaden. Deze uitzendingen zijn beveiligd met DRM, een kopieerbeveiling, waarvan het omzeilen in Nederland onrechtmatig is (en kan leiden tot schadeclaims). Om die reden kan GemistDownloader je hier niet mee helpen.
Antwoord
#3
klopt niet want zelfs zonder npo start+ abonnement kan ik daar afl van downloaden
Antwoord
#4
(7 uren geleden)lightspeed schreef: klopt niet want zelfs zonder npo start+ abonnement kan ik daar afl van downloaden

Ow en hoe omzeil jij dan de DRM protectie? Ik kan ook van NPO downloaden en krijg dan ook een video binnen enkel is deze niet te bekijken omdat er DRM protectie opzit.

Ben erg benieuwd naar je antwoord hierop.
Met vriendelijke groet, penthe
Antwoord
#5
(5 uren geleden)penthe schreef: Ow en hoe omzeil jij dan de DRM protectie? Ik kan ook van NPO downloaden en krijg dan ook een video binnen enkel is deze niet te bekijken omdat er DRM protectie opzit.

Ben erg benieuwd naar je antwoord hierop.

Ik houd me ook graag op de hoogte!
Antwoord
#6
zend me een email ( -knip- )
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)