Welkom gast! Registreren
GemistDownloader 2.9.0.17  - VRTNU: DRM / Video niet afspeelbaar
#1
hallo,

Wanneer ik van vrt.nu bijvoorbeeld https://www.vrt.be/vrtnu/a-z/downton-abb...bbey-s1a2/ download, krijg ik een bestand dat niet afspeelbaar is. Vorige week leek dit nog wel goed te gaan. Iemand dezelfde ervaring? Heb al verschillende instellingen (video formaat) geprobeerd, zonder succes.

bye

Tom
Antwoord
#2
betreft vrt.nu
serie flikken ==> https://www.vrt.be/vrtnu/a-z/flikken/

Probleem is vanaf aflevering 4 kan je alle verdere afleveringen niet downloaden. Men geeft dan telkens aan download mislukt.  - het gaat om seizoen 1

Misschien ligt het aan het feit dat de vrt de derde aflevering heeft geschrapt om een onbekende reden, had daarvoor contact opgenomen met de vrt om te vragen waar de derde aflevering is, omdat men ineens van twee dan vier gaat. Men liet weten dat de derde aflevering niet meer wordt uitgezonden reden onbekend.

Kan iemand dit oplossen?
Alvast hartelijk dank
Groetjes
xx
Antwoord
#3
Helaas lijkt het erop dat VRT de kopieerbeveiliging DRM heeft geintroduceerd bij een aantal series. Dit geldt voor de meeste buitenlandse series, maar ook sommige eigen producties lijken te zijn beveiligd.

GemistDownloader kan geen DRM-beveiligde uitzendingen downloaden, omdat het omzeilen hiervan onrechtmatig is en tot schadeclaims kan leiden.

Vanaf nu krijg je een foutmelding wanneer een uitzending met DRM is beveiligd; als dat niet het geval is, kun je de uitzending op de normale manier downloaden.
Antwoord
#4
(01 February 2022, 21:41)Webmaster schreef: Helaas lijkt het erop dat VRT de kopieerbeveiliging DRM heeft geintroduceerd bij een aantal series. Dit geldt voor de meeste buitenlandse series, maar ook sommige eigen producties lijken te zijn beveiligd.
GemistDownloader kan geen DRM-beveiligde uitzendingen downloaden, omdat het omzeilen hiervan onrechtmatig is en tot schadeclaims kan leiden.
Vanaf nu krijg je een foutmelding wanneer een uitzending met DRM is beveiligd; als dat niet het geval is, kun je de uitzending op de normale manier downloaden.MAAR...
In december hebben jullie toch het drm probleem opgelost op vrt.nu
Waarom gaat dat dan nu niet?
Antwoord
#5
Dat betrof een ander probleem; helaas lijkt voor het huidige probleem geen alternatieve oplossing beschikbaar.
Antwoord
#6
(02 February 2022, 14:09)Webmaster schreef: Dat betrof een ander probleem; helaas lijkt voor het huidige probleem geen alternatieve oplossing beschikbaar.

Oké
Spijtig
Toch zéér dank voor je antwoord 
xx
Antwoord
#7
Sinds vandaag kan ik de afleveringen van (Le jardin extraordinaire) op VRTNU niet meer downloaden er komt op dat download mislukt is. 
https://www.vrt.be/vrtnu/a-z/le-jardin-extraordinaire/
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)