Welkom gast! Registreren
GemistDownloader 2.9.0.17  - VRT MAX: The Goering downloaden
#1
Hallo

Ik vroeg me af of het mogelijk zou zijn de volgende docu te downloaden:

https://www.vrt.be/vrtnu/a-z/the-goering-catalog/

Kan iemand me hierbij helpen? Zelf heb ik een Mac, maar ben ik niet de handigste computeraar ;-)

Bedankt!
Antwoord
#2
https://www.youtube.com/watch?v=AdHv6LAHweg Voor de ondertitels settings auto vertalen op Nederlands zetten. Aangezien er tig Youtube downloaders zijn kun je hem zelf downloaden met ondertitels.
Met vriendelijke groet, penthe
Antwoord
#3
(03 October 2022, 12:04)penthe schreef: https://www.youtube.com/watch?v=AdHv6LAHweg Voor de ondertitels settings auto vertalen op Nederlands zetten. Aangezien er tig Youtube downloaders zijn kun je hem zelf downloaden met ondertitels.

Bedankt! De beelden heb ik dan alvast, maar de automatische vertaling naar het Nederlands is vaak van belabberde kwaliteit. Is voor gebruik in de klas bij leerlingen in 5-6 ASO, dus heel goed is hun Frans ook niet...
Antwoord
#4
(11 October 2022, 19:52)BertC schreef: Bedankt! De beelden heb ik dan alvast, maar de automatische vertaling naar het Nederlands is vaak van belabberde kwaliteit. Is voor gebruik in de klas bij leerlingen in 5-6 ASO, dus heel goed is hun Frans ook niet...

Er zijn geen losse Nederlandse ondertitels in de omloop dus de enige methode is de automatische vertaling, en die zag er bij mij redelijk goed uit. In ieder geval was deze goed te begrijpen.
Met vriendelijke groet, penthe
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)