Welkom gast! Registreren
GemistDownloader 3.0.0.3  - RTLXL: Verzoek geweigerd
#1
https://www.rtlxl.nl/programma/married-a...2c7977004a downloaden werkt niet. krijg een foutmelding: Verzoek geweigerd door de videoserver. Probeer opnieuw of meld dit probleem
Antwoord
#2
Deze uitzending is van te lang geleden (di 21 feb.) en is enkel nog op Videoland beschikbaar.
Antwoord
#3
Waarom kan ik vanuit het buitenland (Egypte) niets downloaden, terwijl er in de beschrijving van de site staat dat het zo makkelijk is voor Nederlanders in het buitenland om te downloaden. Bij alles wat is selecteer van RTL XL en NPO Start krijg ik de mededeling "kan alleen vanuit Nederland gedownload worden.
Antwoord
#4
(18 March 2023, 15:12)BarbaraIB schreef: Waarom kan ik vanuit het buitenland (Egypte) niets downloaden, terwijl er in de beschrijving van de site staat dat het zo makkelijk is voor Nederlanders in het buitenland om te downloaden. Bij alles wat is selecteer van RTL XL en NPO Start krijg ik de mededeling "kan alleen vanuit Nederland gedownload worden.

VPN Installeren en op Nederlands IP zetten en dan kun je downloaden.

https://nl.wizcase.com/blog/een-complete...voor-vpns/

Hier een quote:

Toegang tot streamingdiensten, torrenting en meer

Het is een groot voordeel dat je een VPN kunt gebruiken om censuur en geografische beperkingen te omzeilen. Verder kun je met een VPN-service onbeperkt P2P-bestanden in het publieke domein delen en in het buitenland toegang tot je favoriete streamingdiensten krijgen door je locatie te maskeren.
Met vriendelijke groet, penthe
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)