GemistDownloader - Tussentijdse update
Versie 2.9.0.9 is nu beschikbaar
Sinds 2.9.0.2 Door wijzigingen bij RTL XL werkt het downloaden in oude versies niet of beperkt. In de nieuwe versie zijn deze problemen verholpen.
Sinds 2.9.0.3 In deze versie zijn een aantal kleine problemen verholpen, en zijn een paar nieuwe functies toegevoegd.
Sinds 2.9.0.4 Naast de introductie van ondersteuning voor Vlaamse websites, zijn er een aantal kleine problemen verholpen.
Sinds 2.9.0.5 NPO fragmenten, VRT NU ondertitels en kleine verbeteringen
Sinds 2.9.0.6 Geo-blockmeldingen en verschillende verbeteringen
Sinds 2.9.0.7 Nieuwe FFmpeg, TLS bijgewerkt en nieuwe updatemeldingen
Sinds 2.9.0.8 Nieuwe FFmpeg en prestatieverbeteringen
Sinds 2.9.0.9 Nieuwe FFmpeg en verbeterde YouTube-ondersteuning
GemistDownloader-preview

Wat is er nieuw?

De volgende wijzigingen zijn aangebracht in de nieuwe versie:

Websites

Verbeterde RTL XL-ondersteuning Door een wijziging bij RTL XL werkte het downloaden vanaf dit platform niet meer in oudere versies van GemistDownloader. In deze versie is dat verholpen.

VTM.be Uitzendingen van VTM.be en VTMKZOOM.be kun je nu ook downloaden met GemistDownloader.

Belgie Amai! Vlaamse omroepen zoals VRT (Een, Canvas, Ketnet), VTM, SBS Belgium (VIER/VIJF) en Nickelodeon BE worden nu ondersteund.

NickJr.nl Uitzendingen van NickJr.nl kun je nu ook downloaden met GemistDownloader.

NPO fragmenten Het is nu mogelijk om fragmenten, zoals aangeboden op de website van de NPO, te downloaden. Hiermee voorkom je dat je de hele uitzending hoeft te downloaden.

VIER en VIJF (Belgie) Het is weer mogelijk om volledige uitzendingen van VIER en VIJF, ofwel SBS Belgium, te downloaden.

Verschillende websites Downloaden van RTL Nieuws-, EenVandaag-, AvroTros- en SchoolTV-websites is nu beter ondersteund.

Downloads

Nieuwe FFmpeg-versie Deze versie bevat de meest recente FFmpeg-versie.

Visueel

Voortgangsbalk in taakbalk De voortgang van je download is nu weer zichtbaar in het GemistDownloader-icoon in je taakbalk.

Woordafbreking Het afbreken van woorden gebeurde in de vorige versie op een wat afwijkende manier. In deze versie is de woordafbreking verbeterd.

Nederland vs. Vlaanderen Je kunt nu het hoofdscherm aanpassen om Nederlands of Vlaamse websites te weergeven. Schakelen tussen de twee doe je via de wereldbol-knop op dit scherm.

Geo-blockmeldingen Als de uitzending niet te downloaden zal zijn vanwege geolocatierestricties, zul je daarvoor een melding krijgen in GemistDownloader.

Windows-notificaties De ondersteuning van Windows-notificaties is terug - zodra je download voltooid is, krijg je een melding.

Logo's Er is een nieuw logo voor onder andere NPO Start.

Ondersteunde systemen

Windows Vista In deze versie is de ondersteuning voor Windows Vista weer hersteld.

Ondertiteling

YouTube Vanaf nu is het mogelijk om ondertiteling van Youtube te downloaden - in alle talen.

Canvas Ook uitzendingen met ondertiteling op Canvas kun je nu binnenhalen met GemistDownloader.

VRTNU Je kunt nu de ondertiteling van VRT NU ook downloaden via GemistDownloader.

Opties

Controleren op updates Voortaan is het mogelijk om snel handmatig te controleren of je de laatste versie van GemistDownloader hebt via 'Controleren op updates' in het menu.

Optie voor trage verbindingen De optie voor trage verbindingen is terug - hierdoor kun je GemistDownloader, mits je dat instelt, extra tijd geven voordat een download stopt.

Technisch

Bugfixes Het downloaden van YouTube onder specifieke regionale instellingen op je PC werkt nu weer zonder problemen.

Bugfixes Er zijn verschillende kleine bugfixes doorgevoerd, zoals het 'bevroren' queue-lijstpaneel.

YouTube-audio Problemen met afgebroken YouTube-audiostreams zijn nu verholpen.

Tijdspanne Om slechts een bepaald deel van de uitzending te downloaden, kun je de tijdspannefunctionaliteit weer gebruiken.

Trage verbinding Als je een trage/instabiele verbinding hebt, zal GemistDownloader langer proberen de download te voltooien als de verbinding is onderbroken.

Nieuwe updatemeldingen Voortaan krijg je direct een melding als er een nieuwe versie van GemistDownloader beschikbaar is, direct bij het opstarten van het programma.

TLS1.2 ondersteuning Deze versie gaat beter om met TLS, waardoor foutmeldingen over ongeldige SSL/TLS-versies verleden tijd zijn.

Windows 10 (1809)-foutmelding De foutmelding onder de laatste update van Windows 10 is nu verholpen.

Prestatieverbeteringen Er zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd die de performance verbeteren.

Bekijk voor meer informatie de volledige changelog.

Download de update

Advertentie

Support

Loop je tegen problemen aan tijdens het gebruik van GemistDownloader? Binnen GemistDownloader kun je meer informatie vinden, zoals veelgestelde vragen. Klik hiervoor op de menuknop rechtsbovenin en kies Veelgestelde vragen. Daarnaast staan op verschillende plekken door het programma heen ?-knoppen, die extra informatie geven over het scherm waar je op dat moment naar kijkt.

Nog steeds geen oplossing gevonden voor je probleem? Geen paniek! Je kunt een vraag stellen op ons forum of je kunt een e-mail naar ons sturen.

Disclaimer

GemistDownloader is een onderdeel van HelpdeskWeb.nl en heeft IN GEEN ENKEL OPZICHT connecties met Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland, SBS Nederland, MTV Networks en/of Google Inc.. Gebruik van dit programma is geheel op eigen risico; HelpdeskWeb is niet verantwoordelijk. Deze voorwaarde staat ook beschreven in het installatiebestand en in GemistDownloader zelf.

⤺ Terug naar HelpdeskWeb.nl