Er is een upgrade voor GemistDownloader!
Meer functionaliteit, verbeterde lay-out,
betere ondersteuning
Met GemistDownloader is het voor iedereen mogelijk om gemiste televisie-uitzendingen van de grote Nederlandse aanbieders te downloaden. Download de meest recente versie voor de optimale downloadervaring!
GemistDownloader-preview

Wat is er nieuw?

In de nieuwe versie zijn onder andere de volgende aspecten veranderd:

Visueel

Verbeterde lay-out GemistDownloader 2.9 heeft een nieuwe, verbeterde layout. Het voelt intuitiever aan, werkt beter op hogere resoluties en past zich aan op de instellingen op je computer.

Notificaties Als je Windows 8 of hoger gebruikt, krijg je voortaan een notificatie als je download voltooid is. Zo ben je direct op de hoogte als je download klaar is!

Nieuwe opties

Wachtrij downloaden Meerdere uitzendingen tegelijk downloaden is nu makkelijker dan ooit. Klik in het hoofdmenu op de wachtrij-optie, en je kunt meerdere links in één keer invoeren!

Opslaan naar MKV Je kunt nu ook video's opslaan naar het populaire formaat MKV. Als je ondertiteling meedownloadt, wordt deze automatisch in het bestand zelf opgeslagen.

Metadata GemistDownloader 2.9 vult je downloads automatisch aan met aanvullende informatie, zoals titel, programmaomschrijving en het seizoens- en afleveringsnummer. Als je apparaat dit ondersteunt (bijv. iPads en iPhones), dan komen bijvoorbeeld uitzendingen van het zelfde programma bij elkaar te staan.

Nieuwe websites

KIJK.nl Downloaden van de SBS-websites via KIJK kon al langer, maar nu heeft KIJK ook z'n eigen knop in het hoofdmenu.

Eén, Canvas en Ketnet Televisie van de zuiderburen kun je nu ook met gemak binnenhalen via GemistDownloader.

SchoolTV De buitengewoon leerzame video's van SchoolTV kunnen nu ook met GemistDownloader worden gedownload.

...en nog veel meer

Er zijn nog veel meer kleinere verbeteringen aangebracht. Zo worden voortaan je instellingen bewaard als je een nieuwe versie installeert, kun je nu via proxies downloaden en zijn alle popup-vensters onder handen genomen. Je kunt ook de volledige changelog bekijken.

Probeer het nu uit en ervaar zelf hoe makkelijk GemistDownloader werkt!

Screenshots

GemistDownloader-homescreen
GemistDownloader-scherm 1
GemistDownloader-scherm 2
GemistDownloader-ondertitelingsinstellingen
GemistDownloader-instellingenscherm

Download de upgrade

Advertentie

Support

Loop je tegen problemen aan tijdens het gebruik van GemistDownloader? Binnen GemistDownloader kun je meer informatie vinden, zoals veelgestelde vragen. Klik hiervoor op de menuknop rechtsbovenin en kies Veelgestelde vragen. Daarnaast staan op verschillende plekken door het programma heen ?-knoppen, die extra informatie geven over het scherm waar je op dat moment naar kijkt.

Nog steeds geen oplossing gevonden voor je probleem? Geen paniek! Je kunt een vraag stellen op ons forum of je kunt een e-mail naar ons sturen.

Disclaimer

GemistDownloader is een onderdeel van HelpdeskWeb.nl en heeft IN GEEN ENKEL OPZICHT connecties met Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland, SBS Nederland, MTV Networks en/of Google Inc.. Gebruik van dit programma is geheel op eigen risico; HelpdeskWeb is niet verantwoordelijk. Deze voorwaarde staat ook beschreven in het installatiebestand en in GemistDownloader zelf.

⤺ Terug naar HelpdeskWeb.nl