Nieuws

Blyk begint met gratis sms'jes in ruil voor advertenties

Gepost op 06 mei 2010 door Webmaster. Bron: Tweakers.net.
Jongerenprovider Blyk is na anderhalf jaar uitstel in Nederland van start gegaan. Bij Blyk krijgen klanten gratis sms'jes in ruil voor advertenties. Het is niet mogelijk je als klant bij de virtuele provider aan te melden; een uitnodiging is nodig.


Blyk gaat van start als virtuele provider op het netwerk van Vodafone, meldt het bedrijf. Klanten, die een leeftijd moeten hebben tussen 16 en 29 jaar, krijgen per maand duizend gratis sms'jes en duizend belminuten met andere Blyk-klanten. Voor overige gesprekken moet 35 cent per minuut worden afgerekend, data kost 75 cent per kwartier.

In ruil voor de 'gratis' sms'jes krijgen klanten advertenties toegestuurd via hun telefoon. Deze advertenties zijn afgestemd op vooraf ingevulde interesses. De jongerenprovider hoopt dat klanten daardoor veel gebruik zullen maken van aanbiedingen in de advertenties. Eens in de drie maanden opwaarderen van beltegoed is verplicht.

De lancering van Blyk in Nederland is niet zonder slag of stoot gegaan. Al sinds de zomer van 2008 heeft het bedrijf diverse data voor de lancering genoemd; aanvankelijk zou dat eind 2008 zijn. Inmiddels is de Britse versie van Blyk al enige tijd gestopt.
Reacties op dit artikel (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst. Ben jij de eerste? Klik hier om een reactie te plaatsen.