Nieuws

Vodafone en RTL beginnen 'vrouwenprovider' Sizz

Gepost op 06 februari 2011 door Webmaster. Bron: Tweakers.net.
Vodafone heeft in samenwerking met de commerciële omroep RTL de virtuele telecomprovider Sizz gelanceerd. Deze is gericht op vrouwen en biedt naast abonnementen en sim-only ook toegang tot televisie-uitzendingen van RTL.


De abonnementen variëren tussen de 25 en 75 euro per maand, terwijl de sim-only-variant tussen de 18 en 51 euro gaat kosten. Bij alle opties zit internet inbegrepen, met datalimieten die variëren tussen 250MB voor het goedkoopste abonnement, en 1GB voor het duurste. Sizz lijkt al van start te zijn gegaan: op de website is het al mogelijk om een abonnement af te sluiten.

De nieuwe virtuele telco maakt gebruik van het netwerk van Vodafone en moet zich daarnaast onderscheiden door content van RTL aan te bieden. Sizz richt zich primair op het werven van vrouwelijke klanten. Bij een Sizz-abonnement krijgt de gebruiker ook toegang tot uitzendingen van RTL. Zo wordt onder andere de mogelijkheid geboden om tv-programma's op RTL Gemist te bekijken en krijgen klanten toegang tot verschillende evenementen. Ook bespreekt Sizz applicaties die aantrekkelijk zouden zijn voor vrouwen.

Vodafone en RTL lieten eerder al weten dat ze samen gingen werken, waarbij Sizz waarschijnlijk niet het enige product is dat uit de samenwerking zal voortkomen. Vodafone bracht daarnaast zelf nog een virtuele provider uit: HollandsNieuwe, die alleen sim-only-abonnementen aanbiedt.
Reacties op dit artikel (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst. Ben jij de eerste? Klik hier om een reactie te plaatsen.