Nieuws

Surface Windows RT vanaf 14 februari in Nederlandse winkels

Gepost op 22 januari 2013 door Webmaster. Bron: Tweakers.net.
Microsoft heeft laten weten dat de Surface-tablet waarop Windows RT draait vanaf 14 februari in Nederland te koop zal zijn. Verder meldt de softwaregigant dat de Surface Pro, die over een volledige versie van Windows 8 draait, vanaf 9 februari te koop is in de VS en Canada.


De Surface Windows RT zal vanaf 14 februari in dertien West-Europese landen te koop zijn, waaronder Nederland. De tablet zal zowel bij diverse retailers als de online Microsoft Store verkrijgbaar zijn. De adviesprijzen beginnen volgens Microsoft bij 486 euro voor de versie met 32GB flashopslag. Ook zullen er versies verschijnen met of zonder toetsenbord, en een uitvoering met 64GB opslag.

Microsoft meldt verder dat de Surface Pro vanaf 9 februari te koop zal zijn in de Verenigde Staten en Canada. Over een release in Europa zijn nog geen details bekend gemaakt. De Pro-versie van de Surface is niet uitgerust met een ARM-processor, maar met een krachtiger Intel Core i5-cpu. Ook is een volledig functioneel Windows 8 Pro-besturingssysteem beschikbaar, waardoor ook legacy-software gedraaid kan worden. De tablet zal leverbaar zijn met 64GB en 128GB aan interne flashopslag en de adviesprijzen beginnen vanaf 899 dollar.

Plaatje
Reacties op dit artikel (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst. Ben jij de eerste? Klik hier om een reactie te plaatsen.