Nieuws

Netflix begint binnenkort al in Nederland

Gepost op 24 juli 2013 door Webmaster. Bron: Tweakers.net.
Streamingdienst Netflix begint binnenkort al met het aanbieden van zijn diensten in Nederland. Iets meer dan een maand geleden zei Netflix dat de start gepland was voor eind dit jaar, maar de start van de dienst in Nederland is in de tussentijd vervroegd.


Netflix zegt zelf dat de dienst in het 'derde kwartaal' van start gaat, maar het bedrijf verwacht dat de aanwas van nieuwe klanten in Nederland voor een hogere omzet zal zorgen, zo blijkt uit een brief aan aandeelhouders waarin Nu.nl de passage over Nederland vond. Dat wijst erop dat de dienst niet eind september pas begint, maar eerder: als klanten pas betalen vanaf eind september, levert dat nog weinig op voor het bedrijf.

Het bedrijf kondigde half juni aan naar Nederland te komen. De dienst gaat naar alle waarschijnlijkheid 7,99 euro per maand kosten. Wat Nederlandse klanten daarvoor krijgen, is onduidelijk: het aanbod verschilt van land tot land. Nederland is het zevende land in Europa waar Netflix naar uitbreidt, na het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Noorwegen, Denemarken, Zweden en Finland.
Reacties op dit artikel (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst. Ben jij de eerste? Klik hier om een reactie te plaatsen.