Welkom gast! Registreren
GemistDownloader 2.9.0.8  - Einde ondersteuning NPO Start?
#1
Als ik probeer deze aflevering van Met Het Mes Op Tafel te downloaden (https://www.npostart.nl/met-het-mes-op-t...W_04110293), dan krijg ik een scène uit de film Office Space. Ik kan de aflevering op NPOStart wel gewoon bekijken.

Iemand een idee hoe dit kan? Confused
#2
(28 February 2019, 1:08)M10000 schreef: Als ik probeer deze aflevering van Met Het Mes Op Tafel te downloaden (https://www.npostart.nl/met-het-mes-op-t...W_04110293), dan krijg ik een scène uit de film Office Space. Ik kan de aflevering op NPOStart wel gewoon bekijken.

Iemand een idee hoe dit kan? Confused


Geen idee hoe het kan, maar bij mij gebeurt hetzelfde als ik Jinek van vandaag probeer te downloaden.
#3
Ik heb hetzelfde met Binnenstebuiten en het NOS Journaal van 20:00. Ik heb nog wat andere NPO programma's geprobeerd en telkens dezelfde scene wordt gedownload. Het lijkt wel of NPO er van bewust is dat het gedownload wordt en dit als anti download heeft. Rechtstreeks van NPO gemist kijken kan namelijk wel!
#4
Ik wilde "Het leven van Hitler" opnemen, en die blijkt ook al op hetzelfde kantoor te werken....
#5
(28 February 2019, 1:31)Legion schreef: Ik heb hetzelfde met Binnenstebuiten en het NOS Journaal van 20:00. Ik heb nog wat andere NPO programma's geprobeerd en telkens dezelfde scene wordt gedownload. Het lijkt wel of NPO er van bewust is dat het gedownload wordt en dit als anti download heeft. Rechtstreeks van NPO gemist kijken kan namelijk wel!

Hebt het even getest, maar het geldt voor alle NPO programma's  Alleen Andere Tijden heb ik eerder op de avond nog wel kunnen downloaden. Wat gemeld wordt dat de programma's via NPO Start wel gewoon te zien zijn met de links. Ben benieuwd of de NPO hier expres een stokje voor heeft gestoken en de programma's niet meer te downloaden zijn. Ben benieuwd of de helpdesk hier wel iets aan kan doen, afwachten dus. Er zullen ongetwijfeld meer reacties komen.
#6
Hetzelfde probleem doet zich overigens ook voor bij programma's van bijvoorbeeld vorige week. (Dus programma's die toen nog wel te downloaden waren)
En ook wanneer ik via een concurerende site probeer iets te downloaden stuit ik op dezelfde scene.
Dan nog iets: Ook wanneer ik de programma's normaal via de site terugkijk, doet bij geen enkel programma de ondertiteling (888) het.
Ook dit geldt voor programma's waarvan ik eerder wel de ondertitels te zien kreeg. Er zal dus bij de NPO wel weer iemand ergens een digitaal kroonsteentje losgetrokken hebben waardoor alles nu van slag is.
#7
Ik heb via een andere tool getest of er echt een download block op zit. Maar daar kan ik gewoon NPO programma's downloaden. Misschien kan Helpdesk hier wat mee.
#8
Idem! Wel kijken op de site (NPO) en bij downloaden wordt alleen een of ander (steeds hetzelfde) Engelstalig fragment gedownload.
#9
(28 February 2019, 2:03)Legion schreef: Ik heb via een andere tool getest of er echt een download block op zit. Maar daar kan ik gewoon NPO programma's downloaden. Misschien kan Helpdesk hier wat mee.

Met welk programma heb je dat geprobeerd,  want mij lukt het niet via diezelfde site?

De scene die we steeds te zien krijgen komt trouwens vanaf het volgende URL:

https://content.omroep.nl/streams/doeg/

Wat moeten we daar nu van denken?
#10
(28 February 2019, 2:13)Arie schreef: Met welk programma heb je dat geprobeerd,  want mij lukt het niet via diezelfde site?

De scene die we steeds te zien krijgen komt trouwens vanaf het volgende URL:

https://content.omroep.nl/streams/doeg/

Wat moeten we daar nu van denken?

Daar voeg je gewoon de link in op de website en dan wordt er een download gegenereerd. Let wel even op de juiste instellingen die je wil hebben.


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)