Gemiste uitzendingen downloaden was nog nooit zo makkelijk
Dé uitzending gemist downloader van Nederland en Vlaanderen
Met GemistDownloader is het voor iedereen mogelijk om gemiste televisie-uitzendingen van de grote Nederlandse aanbieders te downloaden. Hierdoor wordt het mogelijk om een televisieuitzendingen te bewaren op je computer, zodat je er later nog eens naar terug kunt kijken. Maar je kunt een uitzending ook direct omzetten in een video die op je op je telefoon of televisie kunt afspelen, zodat je de uitzending op elk gewenst moment op de door jou uitgekozen plek kunt terugkijken. Ook kun je een gedownloade uitzending op een dvd/cd branden, of op een usb-stick zetten, zodat je de uitzending makkelijk kunt meenemen of bewaren voor later. Daarnaast is GemistDownloader ook handig voor Nederlanders in het buitenland, omdat een gedownloade uitzending niet voortdurend hoeft te 'bufferen', waardoor de uitzending beter te bekijken is.
En het mooiste is: het is helemaal gratis.
GemistDownloader-preview

Hoe werkt het?

GemistDownloader is zo ontworpen dat iedere gebruiker, beginnend of gevorderd, er mee overweg kan. Hieronder een uitleg hoe je GemistDownloader in drie stappen kunt gebruiken.

Stap 1 In het hoofdscherm van GemistDownloader kun je aangeven van welke website je een uitzending wilt downloaden. Van alle grote Nederlandse televisiezenders, zoals NPO 1, 2 en 3, de RTL- en SBS-zenders, kun je uitzendingen downloaden. Ook de grote Vlaamse zenders worden ondersteund.

Stap 2 Nadat je hebt aangegeven van welke website je een uitzending wilt binnenhalen, wordt je gevraagd om de bijhorende URL op te geven. De URL is de link naar de uitzending die je wil downloaden.

Voorbeeld: om een uitzending van 2Doc te downloaden, ga je eerst naar NPO.nl. Binnen deze website zoek je naar de uitzending die je wil downloaden; bijvoorbeeld de 2Doc-uitzending 'Twin Sisters'. De URL die in je adresbalk staat - in ons geval https://www.npo.nl/2doc/15-03-2017/VPWON_1273564, vul je in bij GemistDownloader.

Stap 3 Als GemistDownloader een uitzending heeft gevonden op de pagina die je hebt opgegeven, zul je informatie over de uitzending in je scherm krijgen. Je kunt nu kiezen waar je de video op wil slaan. Door vervolgens op Start downloaden te kiezen, zal de uitzending worden opgeslagen naar de door jou opgegeven locatie. Zo simpel is het!

GemistDownloader-homescreen
GemistDownloader-scherm 1
GemistDownloader-scherm 2
GemistDownloader-ondertitelingsinstellingen
GemistDownloader-instellingenscherm

In de media

Recencies over GemistDownloader verschenen onder meer in de volgende media:

Downloaden

Advertentie

Support

Loop je tegen problemen aan tijdens het gebruik van GemistDownloader? Binnen GemistDownloader kun je meer informatie vinden, zoals veelgestelde vragen. Klik hiervoor op de menuknop (de I-knop voor Windows 7 en lager, het hamburgermenu met het ☰-icoon voor Windows 8 en hoger) rechtsbovenin en kies Veelgestelde vragen. Daarnaast staan op verschillende plekken door het programma heen ?-knoppen, die extra informatie geven over het scherm waar je op dat moment naar kijkt.

Nog steeds geen oplossing gevonden voor je probleem? Geen paniek! Je kunt een vraag stellen op ons forum of je kunt een e-mail naar ons sturen.

Disclaimer

GemistDownloader is een onderdeel van HelpdeskWeb.nl en heeft IN GEEN ENKEL OPZICHT connecties met Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland, SBS Nederland, MTV Networks en/of Google Inc.. Gebruik van dit programma is geheel op eigen risico; HelpdeskWeb is niet verantwoordelijk. Deze voorwaarde staat ook beschreven in het installatiebestand en in GemistDownloader zelf.