Welkom gast! Registreren
GemistDownloader 2.8.1.03 bèta  - Gemistdownloader Youtube clips niet te downloaden
#1
Goedenavond. Ik heb lange tijd met succes gebruik gemaakt van GemistDownloader om YouTube video clips te downloaden, maar het lukt niet meer. Welke versie ik ook probeer van het programma, ik krijg telkens dezelfde foutmelding na het klikken op "Start downloaden":

Error: "Er is een fout opgetreden bij het downloaden. Controleer of er een internet verbinding ingesteld is.

System.Net.WebException: The remote server returned an error: (403) Forbiden. etc..."

Ik heb hier een voorbeeld van een clip die ik probeer te downloaden:
http://youtu.be/x_THOAo2RJg

Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Alvast bedankt.
Antwoord
#2
Het probleem dat je beschrijft is gerelateerd aan dit probleem. Op bepaalde video's op YouTube, met name muziekvideo's van grote artiesten, zit een beveiliging die om de paar dagen verandert. Op het moment is de omzeiling hiervan nog niet beschikbaar, nog even geduld dus.
Antwoord
#3
Aha, dat is duidelijk, maar daar wordt dus aan gewerkt? Wat is VEVO precies? Is er geen andere manier om die clipjes te downloaden?
Antwoord
#4
Je zou kunnen kijken naar andere YouTube-downloaders, die met andere technieken werken.

VEVO is een grote muziekuitgever, die met YouTube heeft afgesproken dat het muziekvideo's plaatst als ze extra worden beveiligd.
Antwoord
#5
Ja, ik heb al rondgekeken, maar het valt niet mee om iets goeds te vinden. Ik zoek de originele kwaliteit en geen geconverteerde bestanden.
Het lijkt me een lastige kwestie om die beveiliging van VEVO te doorbreken.
Antwoord
#6
Doe het met een online video downloader, met deze kan ik wel van VEVO downloaden http://www.clipconverter.cc/ Zodra je link hebt ingevoerd en continu hebt geklikt kun je de resolutie kiezen, bij mij werkt dat allemaal prima !
Met vriendelijke groet, penthe
Antwoord
#7
Bedankt voor de tip! Werkt inderdaad perfect :-)

(20 September 2013, 21:22)penthe schreef: Doe het met een online video downloader, met deze kan ik wel van VEVO downloaden http://www.clipconverter.cc/ Zodra je link hebt ingevoerd en continu hebt geklikt kun je de resolutie kiezen, bij mij werkt dat allemaal prima !
Antwoord
#8
Inderdaad bedankt!
Antwoord
#9
YouTube, is op veel muziek en film bestanden een beveiliging aan het plaatsen.
Kan ook de persoon zijn die het plaatst op YouTube, bepaalde dingen wil je wel delen, maar is niet geschikt om er andere dingen mee te doen zoals downloaden en meervoudig branden of kopiëren. Ik liep vandaag met toeval tegen deze website aan, waar ik erg blij mee ben. Toch wil ik dus even reageren op dit artikel.

Ikzelf gebruik al enige tijd het zeer kleine programma: "Youtube Music Downloader", (http://www.youtubemusicdownloader.com). Je kan hiermee ook alles downloaden en omzetten naar het bestand van jou keuze. Zowel muziek als film.

Ik ben er uitermate tevreden over, zet nu zelf ook veel op YouTube omdat ik verslaafd ben geraakt aan ETS2 en dit alles zo kan delen met anderen.

Succes !!
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)