Welkom gast! Registreren
'Nieuw startmenu komt pas in 2015 naar Windows 8'
#1
Microsoft brengt het begin april getoonde 'klassieke' startmenu niet met de Update 2 voor Windows 8.1 naar zijn besturingssysteem. Dat zal pas ergens in 2015 bij een grotere update van Windows gebeuren, zeggen bronnen van ZDNet.
Begin april toonde Microsoft tijdens het Build-evenement een nieuw startmenu voor Windows 8, bestaande uit een combinatie van het klassieke menu met een lijst van applicaties, en de Live Tiles van de Modern UI-omgeving die met Windows 8 werd geïntroduceerd. Dat menu zou met een toekomstige update uitgerold worden, maar bronnen van ZDNet zeggen dat dit niet zal gebeuren met Windows 8.1 Update 2, die in augustus te verwachten zou zijn. De Microsoft-watcher van ZDNet, Mary Jo Foley, heeft veelvuldig laten blijken over goede contacten binnen Microsoft te beschikken.

De ontwikkelaars zouden willen wachten met de release van het nieuwe startmenu tot de introductie van een omvangrijker update, die intern bekend zou staan als 'Threshold' en die voor april 2015 op de agenda zou staan. Mogelijk komt Threshold beschikbaar als Windows 9. Ook het kunnen draaien van moderne Windows-apps binnen een venster terwijl de traditionele desktop zichtbaar is, zou pas bij Windows Threshold mogelijk worden. Onduidelijk is nog welke vernieuwingen Windows 8.1 Update 2 naar het OS zal brengen.

Zie ook: Windows 8.1 krijgt in toekomstige update 'klassiek' startmenu terug

[Afbeelding: 1398154653.jpeg]


Gepost op 3 juni 2014 om 20:11.
Lees het complete artikel via deze link.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)