Welkom gast! Registreren
Microsoft geeft touchpads nieuwe opties met update Windows 8.1
#1
Microsoft zet nieuwe opties voor touchpads in een update voor Windows 8.1 die volgende week uitkomt. Dat zegt de softwaregigant. De Windows-maker gaat door met kleine updates, maar zal geen 'Windows 8.1 Update 2' maken.
De nieuwe opties zijn dat gebruikers het touchpad actief kunnen houden als gebruikers een muis aansluiten. Ook is er iets nieuws mogelijk met rechtermuisklikken op het touchpad, maar wat dat is, is onbekend. Vermoedelijk zit het nu native in Windows, maar laptops kunnen dat al jaren dankzij de drivers van de touchpads zelf. Gebruikers zullen na de update ook zaken op het scherm kunnen verslepen met het touchpad Daarnaast krijgt SharePoint Online minder inlogschermen en kunnen computers als Miracast-ontvangers dienen.

De maandelijkse update komt volgende week uit, samen met patches voor beveiligingslekken die Microsoft elke maand uitbrengt op de tweede dinsdag van de maand onder de naam Patch Tuesday. De Windows-maker zegt dat het geen 'Windows 8.1 Update 2' zal maken en dus geen grote wijzigingen meer zal aanbrengen in Windows 8.1. Wel komen er volgens Microsoft elke maand nieuwe features in Windows met Patch Tuesday.

De aankondiging ligt in lijn met eerdere geruchten dat Microsoft wijzigingen zoals het terugbrengen van het Start-menu bewaart voor een volgende versie van Windows met als codenaam Threshold. Die Windows-versie, soms aangeduid als Windows 9, zou in het voorjaar van 2015 moeten uitkomen.


Gepost op 6 augustus 2014 om 11:41.
Lees het complete artikel via deze link.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)