Welkom gast! Registreren
Video toont startmenu Windows 9
#1
Er is een video online verschenen die het startmenu in Windows 9 toont. Gebruikers kunnen volgens de video zelf de tiles instellen in het startmenu, maar kunnen er ook voor kiezen om geen tiles in het startmenu te tonen en het startscherm uit Windows 8 te behouden.
De video is gemaakt door de Duitse site WinFuture op basis van dezelfde build waar donderdag screenshots online van verschenen. Die screenshots kwamen van een andere Duitse site. In beeld staat duidelijk dat het gaat om een 'technical preview' van de volgende versie van Windows.

In de video is zichtbaar hoe de gebruiker tiles toevoegt aan en weghaalt uit het startemenu, maar ook is de optie zichtbaar om tiles te gebruiken in het startscherm of in het startmenu. Ook is in de video te zien dat apps in 'Metro'-stijl zich nu gedragen als andere Windows-programma's met eigen taakbalk en niet meer fullscreen of splitscreen hoeven te draaien. De verwachting is dat Microsoft de volgende versie van Windows, met als codenaam Threshold, eind deze maand of begin volgende maand presenteert en in de lente van volgend jaar uitbrengt.

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=--wgAsHWNRE[/YOUTUBE]


Gepost op 12 september 2014 om 13:04.
Lees het complete artikel via deze link.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)