Welkom gast! Registreren
3D-printer en smartwatches te winnen bij programmeerwedstrijd
#1
Afgelopen maandag is op CoderPower.com de Salesforce 1 Coding Challenge begonnen. De deelnemers aan de wedstrijd worden uitgedaagd algoritmische problemen op te lossen en apps te bouwen binnen een zo kort mogelijke tijd. Te winnen zijn onder meer een 3D-printer en Samsung Gear 2.
Ervaren en minder-ervaren programmeurs worden uitgedaagd om zo snel mogelijk de problemen op te lossen. Hoe sneller de oplossing, hoe hoger de score. Degene die aan het einde van de wedstrijd de meeste punten heeft, wint de 3d-printer. De nummers twee en drie winnen een Samsung Gear 2, de nieuwste smartwatch van Samsung. Degene die per challange de hoogste score heeft, wint een Sphero.
De wedstrijd is begonnen op maandag en loopt tot 21 oktober. Elke week worden twee nieuwe challenges gepubliceerd. De challenges moeten worden opgelost met behulp van JavaScript, met behulp van SalesForce1. Dit platform is voor ontwikkelaars om het ontwikkelen van mobiele apps op meerdere apparaten makkelijker en efficiënter te maken.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op CoderPower.com, een website die vaker uitdagingen voor ontwikkelaars aanbiedt.


[Afbeelding: 7994_hd1411477358.jpg]


Gepost op 23 september 2014 om 15:11.
Lees het complete artikel via deze link.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)