Welkom gast! Registreren
Ziggo introduceert nieuwe abonnementen en 'bundelkiezer'
#1
Ziggo heeft dinsdag nieuwe alles-in-1-bundels geïntroduceerd. Ook biedt het bedrijf nu een 'bundelkiezer', waarmee klanten hun eigen bundel kunnen samenstellen. Opvallend is dat de hoogste internetsnelheid van 180Mbit/s niet in de alles-in-één-bundels wordt aangeboden.
De kabelaar biedt vanaf nu drie standaard-abonnementen, waarbij het goedkoopste GewoonGoed-abonnement van 45 euro een downloadsnelheid van 30Mbit/s heeft. Daarbij is telefonie inbegrepen, terwijl het AltijdOveral-abonnement van 50 euro geen telefonie heeft. Bij dat abonnement is de downloadsnelheid met 90Mbit/s echter een stuk hoger.

Het duurste abonnement van 65 euro per maand, met de naam SamenCompleet, biedt dezelfde snelheid, maar daarbij kunnen klanten onbeperkt naar vast en mobiel bellen binnen Nederland. Alle abonnementen hebben interactieve televisie; het is bij Ziggo niet mogelijk om internet zonder interactieve tv af te nemen. De uploadsnelheden zijn in alle gevallen een tiende van de downloadsnelheid.

Opvallend is dat de alles-in-één-bundel met de hoogste internetsnelheid van 180Mbit/s verdwenen is. "We hebben gekozen voor abonnementen die voor de grootste groep mensen geschikt is", aldus woordvoerder Erik van Doeselaar van Ziggo.

Abonnees die toch de hogere snelheid willen halen, moeten een TV+Internet-bundel nemen of zelf een abonnement samenstellen met de nieuwe bundelkiezer. Daarbij kunnen klanten kiezen uit een downloadsnelheid van 30, 90 of 180 megabit per seconde. Digitale televisie is standaard inbegrepen; voor vijf euro per maand extra kan ook vaste telefonie worden afgenomen.

Bestaande abonnees houden hun bestaande pakket.


Gepost op 15 oktober 2014 om 10:53.
Lees het complete artikel via deze link.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)