Welkom gast! Registreren
Microsoft wil Office 16 in tweede helft 2015 uitbrengen
#1
Microsoft wil zijn kantoorsoftware Office 16 in de tweede helft van 2015 uitbrengen. Dat heeft het bedrijf gezegd tijdens een conferentie. Bovendien zou de versie van Office voor Android-tablets binnen enkele weken moeten uitkomen.
Microsoft is nu Office 16 intern aan het testen en mikt op een release in de laatste zes maanden van 2015, al geeft Microsoft geen exacte datum of zelfs maand, schrijft ZDNet. De planning komt niet als een verrassing: eerder was al duidelijk dat Office 16 volgend jaar uit zou moeten komen en het ligt ook voor de hand, omdat de vorige versie in oktober 2012 uitkwam en Microsoft doorgaans elke paar jaar met een nieuwe versie komt.

Er is nog weinig bekend van nieuwe features of uiterlijke wijzigingen van de volgende versie van Office, maar er zou in elk geval een donkere kleurstelling in zitten en een assistent zoals Clippy was in eerdere Office-versies. De eerste variant van Office die nu klaar staat voor release, is volgens bronnen van ZDNet die voor Android-tablets: Microsoft zou die volgende maand willen uitbrengen; een variant voor iPad kwam eerder al uit.

[Afbeelding: 2000546197.jpeg]


Gepost op 29 oktober 2014 om 11:26.
Lees het complete artikel via deze link.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)