Welkom gast! Registreren
Windows 10 komt uit op 29 juli
#1
Windows 10 komt uit op 29 juli voor pc's en tablets. Dat heeft Microsoft bekendgemaakt. Vanaf die datum kunnen gebruikers met Windows 7 en Windows 8.1 kosteloos een update uitvoeren naar Microsofts nieuwe besturingssysteem.
Niet alleen bestaande gebruikers krijgen de update op 29 juli, ook op nieuwe apparaten zal Windows 10 vanaf die datum staan, zegt Microsoft. De datum komt niet als een verrassing: AMD-directeur Lisa Su noemde eind juli al eerder als releasedatum.

De versie die op 29 juli uitkomt, is alleen voor pc's en tablets. Andere versies van Windows 10, zoals voor de Xbox One-console en smartphones, komen op een latere datum beschikbaar. Wanneer dat precies is, zegt Microsoft niet. De variant voor smartphones komt in elk geval dit jaar, terwijl een testversie voor de Xbox 'na de zomer' zou komen.

Gebruikers van Windows 7 en 8.1 krijgen vanaf maandag een notificatie dat ze zich kunnen registreren voor Windows 10, zodat ze de update gelijk kunnen downloaden en installeren als die beschikbaar is.

[Afbeelding: 2000618862.jpeg]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Wwc5jKc-EgE[/youtube]


Gepost op 2 juni 2015 om 12:06.
Lees het complete artikel via deze link.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)