Welkom gast! Registreren
Microsoft maakt Office-apps voor Android-smartphones beschikbaar
#1
Microsoft heeft de Office-apps Word, Excel en PowerPoint na een preview-periode officieel vrijgegeven voor gebruikers van Android-smartphones. De apps zijn gratis, maar voor de volledige functionaliteit is een abonnement op Office 365 nodig.
Microsoft heeft het preview-stempel van Word, Excel en PowerPoint gehaald en de apps in de Play Store voor iedereen beschikbaar gemaakt. De introductie volgt op de uitrol van de preview-versies half mei, terwijl in januari al de versies voor alleen tablets met Android verschenen.

Volgens Microsoft zijn de apps bij de preview op 1900 verschillende Android-toestellen in 83 landen getest. Op basis van feedback zou het concern besloten hebben de verbinding met opslagdiensten van derde partijen, zoals Google Drive en Box, te verbeteren.

Microsoft maakt het met de apps mogelijk documenten weer te geven en aan te passen en presentaties vanaf de Android-telefoon te tonen. Office 365 is vereist voor uitgebreide functionaliteit, zoals het maken en bewerken op tablets met een scherm groter dan 10,1 inch. Veel fabrikanten van Android-smartphones, zoals Samsung, LG en Sony, zetten de apps al vanuit de fabriek op bepaalde toestellen.

De apps volgen het twee jaar geleden geïntroduceerde Office Mobile op Android op en vereisen Android 4.4 of latere versies voor installatie.

[Afbeelding: 2000627205.png]


Gepost op 24 juni 2015 om 18:53.
Lees het complete artikel via deze link.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)