Welkom gast! Registreren
GemistDownloader 2.9.0.3  - Foutmelding ffmpeg kan niet gevonden worden
#1
Sinds een paar dagen krijg ik de melding bij het downloaden van een link (NPO of wat dan ook) dat de FFmpeg niet gevonden kan worden (zie bijlage ).Deze moet staan in dezelfde map als Gemist Downloader .exe (bij Program Files in C) Deze melding zegt mij niets, ook omdat er verder niks veranderd is in mijn downloadgedrag. Heb de GemistDownloader toen gedelete en opnieuw geïnstalleerd, maar daar zat het probleem niet. Bovendien zit mijn virusscanner (AVG) nu deze meldingen ook als bedreiging en maakt zo het downloaden onmogelijk (zet ze in quarantaine /delete).Zelfs als ik de virusscanner even uitschakel om uit te proberen maakt dat geen verschil. Hopelijk weet iemand een oplossing voor dit voor mij nieuw en vervelend verschijnsel. Zo erg fijn zijn en met alvast dank, Adriaan


Bijlagen Miniatuurweergaven
   
Antwoord
#2
Hopelijk staat mijn bovenstaande vraag in het juiste topic !
Antwoord
#3
Het opnieuw installeren van GemistDownloader zou in principe voldoende moeten zijn - je gebruikt de meest recente versie, neem ik aan. Mogelijk kan je virusscanner inderdaad (ten onrechte) ffmpeg.exe tegenhouden - controleer na de herinstallatie of die inderdaad wel in de map erbij staat.
Antwoord
#4
Heb vanavond nogmaals de GemistDownloader verwijderd (plus nog enkele restanten in de C map van een eerdere download)  Daarna opnieuw GD gedownload en gekeken op de ffmpeg.exe ook in de map erbij stond. Was nu inderdaad het geval en gaat het downloaden weer zoals ik gewend was (zonder die meldingen) en mijn virusscanner ziet nu ook geen bedreigingen meer.

 Dank voor uw reactie
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)