Welkom gast! Registreren
GemistDownloader 2.9.0.3  - Zustersites Eén.be
#1
deredactie.be heeft ook media met "versnipperde" filmpjes. Kun je deze site ook ondersteunen? Voorbeeld. Alvast bedankt!

Overigens staat op die site dat deze begin 2017 wordt hernoemd naar vrtnieuws.be èn dat er een nieuwe mediaspeler komt (naast het webaanbod?). Ik heb geen idee wat die laatste vernieuwing voor gevolgen heeft voor GemistDownloader.
Antwoord
#2
(26 September 2016, 0:00)Marcel- schreef: deredactie.be heeft ook media met "versnipperde" filmpjes.
Om zeker te zijn dat je het juiste deel-filmpje downloadt, en niet de ganse video, altijd de permalink gebruiken en niet de link in de adresbalk. De permalink vindt men onderaan de video.

Citaat:Overigens staat op die site dat deze begin 2017 wordt hernoemd naar vrtnieuws.be èn dat er een nieuwe mediaspeler komt (naast het webaanbod?). Ik heb geen idee wat die laatste vernieuwing voor gevolgen heeft voor GemistDownloader.
Heel eenvoudig, volgens de beheersovereenkomst van de VRT moeten ze tegen 2017 een videoplatform voorzien waarop alle media worden aangeboden, zoals andere zenders dat ook al doen. Men zal hier blijkbaar gebruik van maken om alle bestaande websites op de schop te doen, en alle video's op dat nieuwe platform samen te brengen. Enige gevolg is dat bestaande tools ten gepaste tijde hun links zullen moeten aanpassen.
Antwoord
#3
(15 November 2016, 17:41)midas schreef: Om zeker te zijn dat je het juiste deel-filmpje downloadt, en niet de ganse video, altijd de permalink gebruiken en niet de link in de adresbalk. De permalink vindt men onderaan de video.
Nee, dat bedoelde ik niet met "versnipperde": dit was een term om aan te duiden hoe deze video's technisch worden aangeboden, nl. in kleine brokjes van hooguit 20/30 seconden in plaats van als geheel, net zoals de NPO dat doet.

Overigens is het downloaden al gelukt met Youtube-dl.
Antwoord
#4
Waneer wordt deredactie.be ondersteund?
Dit kan bijvoorbeeld niet gedownload worden:

http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/videoz...en/2.47695

Kan dit in orde gebracht worden, want deredactie.be hoort eigenlijk bij een.be, en is eigenaardag dat een.be wel gedownload kan worden, en deredactie.be filmpjes niet. Van harte dank.
Antwoord
#5
deredactie.be wordt nu ondersteund. Laat me hier weten als je links hebt die niet werken.
Antwoord
#6
Dank je. Hoe kom je aan de code http://download.stream.vrt ..... want als ik broncode bekijk van een filmpje zie ik dat niet staan.
Antwoord
#7
http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/Livecenter#

Hoe moet hier de link gevonden worden bij het livecenter? Er zijn veel foto's, maar ook sommige videos. Hoe vind je de link van een video in het Livecenter die je in gemistdownloader kunt neerplaatsen?
Antwoord
#8
Ondersteuning Sporza.be
Zoals dit
http://sporza.be/cm/sporza/extra/opvallend/1.2861695
Is dit mogelijk. Sporza is zusterbedrijf van één. Dus de video's op de sporza website.
Antwoord
#9
Sporza wordt nu ook ondersteund.
Antwoord
#10
Deze link van deredactie (zustersite van een.be) werkt niet in gemistdl:
http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/cultuu...=1.2867513

Met andere woorden kunnen afzonderlijke fragmenten uit een uitzending van Van Gils & Gasten ook gedowld worden én afzonderlijke fragmenten van Terzake?

Je vindt deze afleveringensites op
deredactie.be, en dan bovenaan op "Videozone" klikken, en dan links op "Programmas" en dan zie je de lijst. Bekijk Terzake en afzonderlijke fragmenten, én "Van Gils & Gasten" en afzonderlijke fragmenten. bedankt.

Opgelost: afz. fragmenten downloaden gaat wel via DeRedactie.be-bovenaan Videozone klikken en dan Programma's en het jusite programma kiezen en dan de fragmenten eronder (of nog verder onder de site) die fragmenten werken wel omdat ze de structuur deredactie/....../naamVanProgramma/..... hebben en in bovenstaande link niet.


Deze duurt wel 12 minuten
http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/cultuu...=1.2867513

Hetzelfde onderwerp duurt hier slechts 1m30 (redactie heeft sterk ingekort)
http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/videoz...st=7.39701

Dus is het misschien toch mogelijk de 12minuten versie te ondersteunen van fragmenten? Dus de wat langere die echt bij de uitzending horen? Die hebben blijkbaar een andere directoryopbouw.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)