Welkom gast! Registreren
paar suggesties
#1
Prachtig programma. Ben al jaren tevreden gebruiker. Hierbij toch enkele opmerkingen die het nóg beter zouden maken voor mij.

- Als je een lijst van 10 of meer afleveringen in de queue hebt gezet, je start de queue nadien, dan kan je niet meer scrollen in de queue om te zien hoeveel en welke afleveringen hij nog moet afhalen (zie bijlage afbeelding queue.jpg)
- Downloaden van VRTNU gaat traag, daar kan de tool niets aan doen, maar om het sneller te laten vooruit gaan zouden er misschien meerdere sessies (in hetzelfde programma of met meerdere keren GemistDownloader op te starten) kunnen worden gestart. Als je 10 afleveringen tegelijk wil afhalen zou het veel sneller gaan. Als ik nu meerdere sessies van GemistDowloader start crashen de andere queues altijd.
- Mogelijkheid om de queue te bewaren (automatisch of manueel). Bijvoorbeeld 20 items in queue zetten, nu moeten die allemaal worden afgewerkt of je verliest de queue bij het heropstarten. Beter zou zijn dat je deze later zou kunnen verderzetten.


Bijlagen Miniatuurweergaven
   
Antwoord
#2
Dank voor je suggesties.

Het eerste punt is opgelost in de volgende versie.
Je tweede en derde punt worden overwogen voor een latere versie.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)