Welkom gast! Registreren
UI Centric gooit hoge ogen met Windows 7 tablet-interface
#1
Apple is sinds de introductie van de iPad een dominante speler in de tablet-markt. Volgens Apple is er jaren en jaren onderzoek en ontwikkeling aan besteed om het product zo te maken als het nu is. UI Centric, een Engels bedrijf, laat zien dat het ook sneller - en mooier kan op Windows 7.
Hun user interface, met de codenaam Macallan, gooit hoge ogen door het mooie design en de handige bediening. De interface, die ontworpen is voor Windows 7, ondersteunt multitasking, heeft Flash-ondersteuning, cameraondersteuning en kan uiteraard overweg met USB-apparaten: vier punten waarmee de iPad momenteel niet uit de voeten kan. Deze functies gecombineerd met het strakke design zal volgens UI Centric "in kwartaal 3 van dit jaar worden gekoppeld aan een product van een grote fabrikant", wat zou betekenen dat een fabrikant (zoals HP of Sony) een Windows 7-tablet met deze interface zal uitbrengen.

[Afbeelding: homescreen_dark_theme.jpg]

Macallan vereenvoudigt de navigatie met een handige, snelle bediening. Door velen wordt het geprezen, doordat het een strakker design heeft dan iOs, dat op de iPad staat.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xi_1HHXCC30[/youtube]

Hoewel de details nog niet zeer uitgebreid zijn, liegen de screenshots er niet om. De 'smart overview'-sectie laat bijvoorbeeld een snel en compact overzicht zien van verschillende soorten informatie. 'Acetate peel'-multitasking helpt je eenvoudig te schakelen tussen de diverse toepassingen. In combinatie met Windows 7 geeft dit zeer veel mogelijkheden, omdat vele programma's en hardware compatibel zijn met Windows 7. Hierdoor kun je meer met een Windows-tablet dan met een iPad.

[Afbeelding: ss3.jpg]


Gepost op 1 augustus 2010 om 20:00.
Lees het complete artikel via deze link.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)