Welkom gast! Registreren
GemistDownloader 2.9.0.8  - NPO: Film niet te downloaden
#1
De film The hateful eight, vrijdag 21 december wil niet downloaden. Niet zonder en niet met VPN (Nederlandse server). Het is een film met tijdbeperking dus pas 22 uur te zien. Maar ook dan lukt het niet. Wel direct te bekijken op NPO start. Ik probeer het al een paar dagen. Andere programma's downloaden normaal.
Antwoord
#2
Bedankt voor het melden. De bewuste uitzending is uitsluitend met DRM beschikbaar, ondanks dat de video wel gewoon 'gratis' zonder NPO Start Plus te bekijken is. Om die reden is de film helaas niet te downloaden met GemistDownloader.

De foutmelding in GemistDownloader is nu verduidelijkt.
Antwoord
#3
(25 December 2018, 0:17)Webmaster schreef: Bedankt voor het melden. De bewuste uitzending is uitsluitend met DRM beschikbaar, ondanks dat de video wel gewoon 'gratis' zonder NPO Start Plus te bekijken is. Om die reden is de film helaas niet te downloaden met GemistDownloader.

De foutmelding in GemistDownloader is nu verduidelijkt.

Ze zouden dus kennelijk het downloaden voor alle programma's heel gemakkelijk onmogelijk kunnen maken. Enig idee waarom ze dat niet doen? Of is dit een teken dat dat er aan zit te komen?
Antwoord
#4
Dat gevaar bestaat inderdaad. Afhankelijk van voor welke DRM-oplossing wordt gekozen, zijn er soms kosten verbonden aan het toepassen hiervan, waardoor het toepassen op iedere video kostbaar kan zijn. Het feit dat niet ieder type DRM door iedere browser/besturingssysteem/apparaat wordt ondersteund kan ook meespelen.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)