Welkom gast! Registreren
Windows 7 Home Premium Family Pack keert terug
#1
Microsoft heeft aangekondigd dat het Family Pack voor Windows 7 vanaf 22 oktober weer in Nederland verkrijgbaar is, in een Nederlandstalige uitvoering. Het Family Pack geeft recht op drie Windows 7 Home Premium upgrade-licenties.
De prijs voor het Family Pack bedraagt 150 euro. Volgens Microsoft was de vorige bundelactie, waarbij een Engelstalige versie van Windows 7 werd geleverd, snel uitverkocht en was er veel vraag naar een Nederlandstalige editie. Microsoft laat weten dat het gehoor geeft aan de verzoeken en dat vanaf 22 oktober, precies een jaar na de release van Windows 7, het familiepakket weer in de Microsoft Store en bij een aantal retailpartners verkrijgbaar zal zijn. Het gaat daarbij om een beperkt aantal gezinspakketten, maar hoeveel dit er precies zijn, is onbekend.

In de VS zal het Family Pack vanaf 3 oktober weer beschikbaar komen. Met beide versies kunnen drie pc's die Windows XP of Vista draaien van Windows 7 Home Premium worden voorzien. In de retailverpakking is echter maar één dvd te vinden.


Gepost op 6 september 2010 om 16:47.
Lees het complete artikel via deze link.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)