Welkom gast! Registreren
GemistDownloader 2.9.0.9  - KIJK: Meerdere ondertitelingssporen
#1
In meerdere afleveringen van Chateau Meiland wordt er Frans gesproken waarbij de website een ondertitelingsspoor bevat waarin uitsluitend de Franse gedeeltes worden ondertiteld. Het hoofd-ondertitelingsspoor is voor doven en slechthorenden, dus deze ondertitelt alles.

Voorbeeld: https://www.sbs6.nl/programmas/chateau-meiland/videos/ib9zTWgH1NL
Op 29:00 gaat Martien in gesprek met een Franse klusjesman. In de webspeler kun je rechtsonderin het betreffende spoor aanzetten, hier genaamd "Nederlands".

Bij het downloaden van een dergelijke uitzending download GemistDownloader uitsluitend het eerste spoor voor doven en slechthorenden. Is er een manier om dit tweede spoor te downloaden?
Antwoord
#2
Ik heb zojuist een aanpassing gemaakt waardoor beide sporen zichtbaar zijn in het ondertitelscherm in GemistDownloader. Kun je controleren of je het gewenste ondertitelspoor nu wel kunt downloaden?
Antwoord
#3
"Nou, wat goeoed!!"

Ik bedoel natuurlijk: vriendelijk bedankt voor de aanpassing. ;) Ik heb het tweede spoor zonder problemen kunnen downloaden.
Antwoord
#4
Als ik het nu wederom probeer met de aflevering die ik hierboven plaatste krijg ik geen keuze van ondertitelsporen meer. Is de aanpassing terug gedraaid?
Antwoord
#5
De instelling is inmiddels weer hersteld, dank voor het melden.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)