Welkom gast! Registreren
Nieuwe versie Uitzending Gemist
#1
Uitzending Gemist verhoogt de kwaliteit, maar vernieuwd ook de website. De beta versie van die site staat al online: http://beta.uitzendinggemist.nl/

Probleem nu is dat deze niet compatible is met GemistDownloader. Komt hier een oplossing voor?
#2
Ik hoorde het op de radio, kwaliteit is nu behoorlijk goed.
Zou makkelijk zijn als hier een aanpassing komt.
Downloaden is echter nu ook mogelijk, kijk bij het programma dat je wilt opslaan naar instellingen (rechtsboven) en klik op flash i.p.v. silverlight.
Nu kun je met een downloadhelper of orbit doen wat je wilt.
#3
Bedankt voor de tip. Net geprobeerd met DownloadHelper en werkt prima. Al is het nog een even klein formaat dus ik vraag me af of de kwaliteit nu al echt verbeterd is.

Maar goed, een aanpassing van GemistDownloader is natuurlijk ook welkom. Smilie
#4
Ik heb als test Koefnoen gedownload met de gewone en de beta site.
De kwaliteit in de beta is zichtbaar beter maar de bestandsgrootte is 100Mb t.o.v. de gewone uitzendinggemist 197Mb
Raar maar waar??
#5
Binnenkort komt er een bèta van GemistDownloader met ondersteuning voor de UitzendingGemist-bèta - houd de website in de gaten!
#6
Je moet even in de embedcode kijken van het filmpje. Daar staat bijna onderaan iets van bijv. http://player.omroep.nl/?aflID=11453741
Dit kun je kopieren naar het invulveld in stap 1 van gemist downloader. Werkt prima. Vind alleen de kwaliteit nog niet denderend.
#7
(02 November 2010, 15:08)rolfio schreef: Je moet even in de embedcode kijken van het filmpje. Daar staat bijna onderaan iets van bijv. http://player.omroep.nl/?aflID=11453741
Dit kun je kopieren naar het invulveld in stap 1 van gemist downloader. Werkt prima. Vind alleen de kwaliteit nog niet denderend.
Dat klopt; de oude kwaliteit wordt op deze manier gebruikt. Zodra ik meer tijd heb, ga ik dus proberen de nieuwe video's (met hogere bitrate en grotere afmeting) downloadbaar te krijgen.

#8
(02 November 2010, 16:30)webmaster schreef: Dat klopt; de oude kwaliteit wordt op deze manier gebruikt. Zodra ik meer tijd heb, ga ik dus proberen de nieuwe video's (met hogere bitrate en grotere afmeting) downloadbaar te krijgen.

Nou, volgens mij is dit wel de "nieuwe" kwaliteit. Het enige wat verschilt is de bitrate, die zit nu op ong. 900 Kbit, was 500 Kbit. Wanneer ik rechtstreeks kijk zie ik ook (te) weinig verschil met de oude website. Rtl gemist daarentegen zit op veel betere kwalitiet met zo'n 1,5 Mbit.
#9
Inmiddels kun je uitzendingen van UitzendingGemist bèta downloaden via de bètaversie van GemistDownloader: Klik hier.
(sinds: versie 2.6.0.1)


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)