Welkom gast! Registreren
Windows Live Essentials 2011 beschikbaar
#1
Windows Live Essentials voor Windows 7 en Windows Vista is nu als download beschikbaar. Live Essentials voorziet volgens Microsoft in de dagelijkse behoefte van de pc-gebruiker. Dell is de eerste pc-bouwer die Windows Live Essentials 2011 standaard met Windows 7 installeert op nieuwe computers. Andere pc-bouwers zullen volgen.
Live Essentials 2011 komt in 48 talen beschikbaar. De softwareverzameling vormt een uitbreiding voor het besturingsysteem en bevatten programma's als Messenger, Photo Gallery, Movie Maker en Mail. Verder is er Writer voor het schrijven van weblogs en Family Safety voor het ouderlijk toezicht op het surfen van kinderen.

Ook de Bing Bar voor snelle toegang tot Microsofts zoekmachine, Outlook Connector voor het lezen van Hotmail met Outlook en Microsoft Silverlight voor het bekijken van streaming video vallen onder de Live Essentials paraplu.

Windows Live Essentials 2011 was tot nu toe in een bètaversie beschikbaar. Microsoft claimt dat 95 procent van alle door gebruikers gemelde problemen zijn opgelost. Windows Live Essentials is gemaakt voor gebruik met Windows 7 en sluit daarop het beste aan. Wel is het ook geschikt voor gebruik met Windows Vista. Windows XP-gebruikers zullen de vorige versie van Live Essentials moeten blijven gebruiken.


Gepost op 1 oktober 2010 om 13:49.
Lees het complete artikel via deze link.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)