Welkom gast! Registreren
GemistDownloader 2.9.0.10  - VRTNU: Zonder account
#11
(25 November 2020, 16:10)nancy schreef: Maar ben van Nederland ligt daar het probleem misschien?

Dat kan inderdaad een probleem zijn, als telefoonverificatie is vereist en je beschikt niet over een geldig Belgisch telefoonnummer, zul je sommige uitzendingen niet kunnen downloaden. Als dat het geval is krijg je overigens een andere foutmelding.

Heb je je VRTNU-accountgegevens die je in je browsergebruikt ook in GemistDownloader ingevuld? Klik op de menuknop rechtsbovenin, Instellingen, Accounts en volg de instructies.

De foutmelding suggereert dat je emailadres/wachtwoord-combinatie niet klopt, dus probeer het wellicht opnieuw.
Antwoord
#12
Ik heb net de nieuwste versie 2.9.0.13 gedownload om eindelijk opnieuw VRTNU te kunnen downloaden. En jawel, je kunt nu je inloggegevens die je nodig hebt om VRTNU te kunnen bekijken, ook invoeren als account. Maar bijna alles is met DRM geblokkeerd dus in de praktijk blijft het bijna nutteloos.

Jammer. Is er geen mogelijkheid om daar rond te fietsen?
Antwoord
#13
Hoe weet je dat het met DRM gecodeerd is?
Antwoord
#14
(26 November 2020, 18:08)Burgerking schreef: Hoe weet je dat het met DRM gecodeerd is?

Omdat dit bij het kopiëren aangegeven wordt in GemistDownloader. Waar je normaal een voortschrijdende groene balk ziet wanneer je enkele items tegelijk wil downloaden, wordt dat direct rood met DRM als melding. En ook wanneer je maar één item downloadt, komt dezelfde melding in een andere vorm (zie bijlage).


Bijlagen Miniatuurweergaven
   
Antwoord
#15
Hehe het is eindelijk gelukt.
Na mijn accounts verwijderd te hebben dacht opnieuw te kunnen aanmelden maar is 30 dagen in verwijdering. Nieuwe mail gemaakt en ingelogd met emailadres en niet met naam ben ik eindelijk ingelogt.
Duurde even maar dan heb je ook wat.
Antwoord
#16
(25 November 2020, 14:36)Webmaster schreef: Voor de duidelijkheid, je hebt een geldig VRTNU-account nodig, welke je ook gebruikt om de uitzending via VRTNU.be te kijken.

Zoals altijd geldt dat als je de uitzending niet in je in browser kunt bekijken, je het ook niet met GemistDownloader kan downloaden.

Ik heb de laatste versie van gemistdownloader, ben ingelogd op vrtnu, mijn vpn (Goose) staat op België, ik kan sommige programma's kijken op de site, maar downloaden lukt niet. De melding is: accountprobleem!
Antwoord
#17
Ik kom uit nl, en helaas zijn er wat series die hier niet te kijken/downloaden zijn... zou het mogelijk zijn een vlaams account van iemand te gebruiken? Mijn dank zou heel groot zijn
Antwoord
#18
Kent iemand dit probleem? Ik heb een geldig vrt-account, ik kan ook gewoon uitzendingen bekijken. Alleen als ik nu iets wil downloaden zet gemist downloader dat het telefoonnummer gevalideerd moet worden. Wat gaat hier mis?
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)