Welkom gast! Registreren
GemistDownloader 2.9.0.14 bèta  - Beta voor MacOS
#1
Goedemiddag,

Ik maak al jaren gebruik van GemistDownloader. Omdat problemen vaak snel worden opgemerkt en het eigenlijk vrijwel altijd vlekkeloos draait heb ik nog nooit iets gepost. Bij deze wil ik je daarom allereerst hartelijk danken voor de ontwikkelinken en onderhouden van GemistDownloader!

Nu mijn vraag:
Helaas kan ik met v2.9.0.13 de uitzendingen van KIJK niet meer downloaden. Ik las hier op het forum dat het probleem verholpen is in v2.9.0.14 beta, maar die kan ik alleen vooralsnog alleen voor Windows vinden.

Is er voor mac een beta versie beschikbaar? Ik had zelf al even geprobeerd om de portable versie mbv mono te runnen, maar ik krijg het niet aan de praat. Zou "mono GemistDownloader.exe" als command in de terminal moeten werken? Of is het complexer dan dat?

Hartelijk dank alvast.

Groet,
Worteldoek
Antwoord
#2
Ik was in de veronderstelling dat de beta versie nog niet voor Mac beschikbaar was omdat de link van "Mono-versie" op de beta pagina (zie: https://www.helpdeskweb.nl/gemistdownloader/beta/) nog de downloadpagina voor versie 2.9.013 opent.

Kom net tot de ontdekking dat v.2.9.014 beta wel degelijk voor Mac (Mono) beschikbaar is door handmatig de link aan te passen (op goed geluk).

Voor de goede orde: De link op de beta pagina verwijst nog naar de oude versie. Hier is de juiste link: https://www.helpdeskweb.nl/downloads/gtk...4_beta.zip

Groet,
Worteldoek
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)