Welkom gast! Registreren
GemistDownloader 2.9.0.17  - YouTube: Lijst blijft hangen
#1
Hi,

Ik probeer een 20tal youtube video's te downloaden, één daarvan wil niet downloaden, het is geen 18+ of wat dan ook, maar een simpele Smurfen aflevering,
https://www.youtube.com/watch?v=RBjDpJ1P8aA

en ook deze

https://www.youtube.com/watch?v=M2ermqNE-4Q

Vervolgens hangt de hele lijst daarna en download niets meer, wat doe ik verkeerd?
Antwoord
#2
Dank voor je melding.

Het lijkt erop dat bij deze video's geen 480p-editie beschikbaar is. Dit zou er toe moeten leiden dat de download mislukt, maar niet dat de lijst in z'n geheel blijft hangen. Ik ga dit nader onderzoeken.
Antwoord
#3
Om nog even toe te voegen, ik had een lijst met 25 video's, en de eerste youtube link mislukte, de lijs liep vast. Bij de 2de poging ging de lijst wel verder maar extreem langzaam.

Ik zie wel in beide video's de keuze van 480p maar als ik download en ik kies 1080, dan zou dat toch niet moeten uitmaken? Of worden 480p video's ge-upscaled naar 1080?
Antwoord
#4
De uploader van deze Smurfen-video's heeft ze beschikbaar gemaakt in 1080p, hoewel dat inderdaad hoogstwaarschijnlijk ge-upscaled is.

Hoewel je er dus waarschijnlijk geen betere videokwaliteit aan overhoudt, kun je wel het probleem dat je ervaart 'vermijden'.


Bij sommige YouTube video's komt het voor dat YouTube voor doet komen alsof er een 480p-video beschikbaar is, maar zodra je deze probeert te downloaden, is de video onbeschikbaar. Dat lijkt het geval te zijn bij de twee video's die je plaatste: als ik ze in 480p probeer te downloaden mislukken ze, maar bijv. in 720p geeft het geen problemen.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)