Welkom gast! Registreren
Wat is het beste Video converter programma ?
#1
De laatste tijd heb ik problemen met het converteren van b.v. mkv-, mp4-, mpeg-bestanden. Wij hebben 2 DVD-recorders nl. 1 van Sony en 1 van Panasonic. Als ik b.v. een film heb gebrand dan wil ik hem afspelen op de DVD-recorder, maar dan werkt het ineens niet meer. Dan pakt de Sony het wel en de Panasonic niet en dan andersom en ook dat ze het geen van beide doen. Ik had hiervoor nooit problemen. Waar zou dat aan kunnen liggen ? Ligt dat aan het converteer programma of niet ?
Antwoord
#2
Geeft de speler een foutmelding vanwege een onjuiste clipuitbreiding? Los het probleem voor eens en voor altijd op door een video-omzetter te installeren. Persoonlijk heb ik de convector https://www.movavi.com/nl/videoconverter/ geïnstalleerd en ben erg tevreden met het werk. Ik kan met verschillende formaten werken, wat zeer zeldzaam is wanneer één applicatie alles kan
Antwoord
#3
Heb je besloten om het maximum van YouTube te nemen? Ten eerste, proberen om de hoogste kwaliteit inhoud te maken. Ik maak instructievideo ' s over autorijden. Aan volgers-kopen.com/youtube-abonnees/ voor een succesvolle ontwikkeling op YouTube, ik moest kopen 500 abonnees. Dit is een goede plek om te beginnen.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)