Welkom gast! Registreren
GemistDownloader 3.0.0.1 bèta  - RTLXL: Niet alle URLs herkend
#1
Beste webmaster,

Sinds een paar dagen kan ik niks meer downloaden van rtl xl. Krijg bij iedere download die ik probeer de melding er is geen (ondersteunende) video gevonden op deze pagina als ik hem wil toevoegen om te downloaden. Is dit een bekend probleem sinds kort bij rtl of is hier ook sprake van drm? Ik wilde bijvoorbeeld een aflevering van Beau terugkijken en die kon ik niet downloaden, zelfs niet een fragment uit de uitzending. Bij het fragment kreeg ik dezelfde melding als bij de gehele uitzending.

Ik ben nu de beta versie aan het gebruiken maar ook bij deze versie hetzelfde probleem, voorheen gebruikte ik de laatst gereleasde versie.
Antwoord
#2
Kun je een voorbeeldlink geven? De volgende uitzending van Beau werkt bijvoorbeeld gewoon voor mij: https://www.rtlxl.nl/programma/beau/a1c7...1571f0c23c
Antwoord
#3
(13 May 2022, 12:45)Webmaster schreef: Kun je een voorbeeldlink geven? De volgende uitzending van Beau werkt bijvoorbeeld gewoon voor mij: https://www.rtlxl.nl/programma/beau/a1c7...1571f0c23c

Ik heb ook hetzelfde probleem met alle programma's van RTL, ook met die van Beau!

https://www.rtlxl.nl/programma/koffietij...8893fb99d3

https://www.rtlxl.nl/programma/koffietij...42527b9340

https://www.rtlxl.nl/programma/voor-hetz...b8b0d2c956

Bovenstaandelinks doen het gewoon niet!
Antwoord
#4
Ik kan het probleem helaas echt niet reproduceren:
   

Kun je aangeven wat er precies niet werkt?
Antwoord
#5
(20 May 2022, 13:39)Webmaster schreef: Ik kan het probleem helaas echt niet reproduceren:


Kun je aangeven wat er precies niet werkt?

Inmiddels werkt het weer normaal. alleen kan ik maar 1 programma tegelijk downloaden, zodra ik er 2 tegelijk doe dan loopt ze vast en downloaden ze niet meer. Eerder kon ik wel 5 programma's tegelijkertijd downloaden. Ook kan ik in de taakbalk niet meer zien als een programma gedownload is. Dit is al zo sinds de laatste update.
Antwoord
#6
(21 May 2022, 17:49)leeuwin1959 schreef: .....Ook kan ik in de taakbalk niet meer zien als een programma gedownload is.....

Bedoel je dat je aan het gekleurde gedeelte van de GD-taakbalk-knop de voortgang kon zien en wanneer het downloaden klaar was? Of bedoel je iets anders?
Antwoord
#7
In het programma zelf wel, want dat zou wel heel raar zijn als het daar niet te zien zou zijn. Onder in de taakbalk op het bureaublad, kon ik zien als een programma aan het downloaden was en ook als die klaar was of een foutmelding, want dat werd die rood en nu blijft ie gewoon grijs.
Antwoord
#8
(23 May 2022, 9:07)leeuwin1959 schreef: In het programma zelf wel, want dat zou wel heel raar zijn als het daar niet te zien zou zijn. Onder in de taakbalk op het bureaublad, kon ik zien als een programma aan het downloaden was en ook als die klaar was of een foutmelding, want dat werd die rood en nu blijft ie gewoon grijs.

bedankt voor je antwoord, lastig probleem lijkt me, ik heb dit zelf niet, ik hoop dat de oorzaak gevonden/probleem opgelost kan worden
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)