Welkom gast! Registreren
GemistDownloader 2.9.0.17  - RTLXL: In 2023 over naar VideoLand
#1
Wat jammer! RTL-XL gaat begin 2023 stoppen en volledig overstappen naar Videoland.
Dat wordt dus geen programma's meer downloaden.
Antwoord
#2
We houden de ontwikkelingen in de gaten - zolang er een aanbod van gratis video's blijft dat zonder kopieerbeveiliging beschikbaar is gesteld, zal het mogelijk blijven om video's van de RTL-zenders te blijven downloaden.
Antwoord
#3
(25 August 2022, 13:58)Webmaster schreef: We houden de ontwikkelingen in de gaten - zolang er een aanbod van gratis video's blijft dat zonder kopieerbeveiliging beschikbaar is gesteld, zal het mogelijk blijven om video's van de RTL-zenders te blijven downloaden.

Bedoel je dat we dan via RTL4, RTL5 etc kunnen downloaden i.p.v. RTLXL? Confused
Bijvoorbeeld Expeditie Robinson, die wij op Curacao via jullie app downloaden.
Hoe gaat dat dan?
Antwoord
#4
Als ik het goed heb begrepen dan stopt RTLXL begin 2023 en kun je dan RTL programma's niet meer dowloaden. Alleen via Videoland kan dat dan nog met een dure abo. Mij vraag is of er dan via GemistDownloader de programma's van RTL kunnen worden gedoownload?
Antwoord
#5
RTLXL wil je laten betalen voor herhalingen want dat is het uiteindelijk, daarmee schieten ze zichzelf in de voet. Het is in ieder geval geen goede oplossing voor de dalende kijkcijfers. Minder reclame op tv en betere programmas is de juiste aanpak, maar helaas dat is teveel gevraagd.
Met vriendelijke groet, penthe
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)