Welkom gast! Registreren
Hulp gezocht bij vragen omtrent Vlc-Player en XBMC
#1
Ik ben momenteel bezig met de media players XBMC en Vlc-Player. Ik loop tegen een aantal vragen aan en zou graag worden bijgestaan door een persoon die hierin ervaring heeft opgedaan en alle ins en outs weet van één danwel van beide programma’s. Specifiek ben ik op zoek naar een antwoord op de volgende vragen:

Vlc-Player:
Ik zou graag dvb radio en televisie willen bekijken en beluisteren binnen Vlc-Player met mijn usb tv stick, maar weet niet hoe je dit kunt instellen.
Daarnaast zou ik het op prijs stellen als iemand met ervaring binnen Vlc-Player mij alle functies zou kunnen uitleggen opdat het programma voor mij geen onbekend terrein meer is.
Verder zou ik graag plug-ins binnen de Vlc-Player verkrijgen omtrent het vanuit Vlc-Player luisteren van radiostations/ kijken van online tv (iptv)/ programma gemist/ webcams en muziek zoeken en luisteren (+ evt. downloaden). Dit kunnen bestaande plugins zijn binnen Vlc-Player of bestaande web applicaties die bovenstaande bevatten en kunnen worden geraadpleegd direct of indirect vanuit de VLC player (zoals nu met bv channels.com of shoutcast).
Verder ben ik op zoek naar een goed overzicht van verschillende goede extensies en plugins.

XBMC:
Binnen XBMC ben ik op zoek naar de mogelijkheid om via een bestaande plug-in of daarvoor geschikte web applicatie opties als internet radiostations/ internet tv stations/ programma gemist e.d. op te nemen, zodat ik het later nog eens kan terugkijken. Daarnaast zou ik dan graag deze bestanden kunnen converteren naar een video of audio (.mp3) bestand.
Is het daarnaast mogelijk dat wanneer ik een bepaald audio bestand wil afspelen en er dubbel op klik, mijn computer het programma XBMC automatisch kiest als media player? Ik zou namelijk graag XBMC voor alle bestandsextensies als gewenste media player willen zien in Windows.

Ten slotte zou ik graag zowel de XBMC als de Vlc-Player koppelen aan een media speler zoals AC Ryan of DVico TViX (die ik aan mijn tv heb aangesloten), zodat ik beide media players kan afspelen op mijn tv.

Met betrekking tot bovenstaande ben ik op zoek naar een persoon die mij hierin kan helpen en mij kan bijstaan via e-mail/ chat/ telefoon dan wel op locatie in Nijmegen. Ik hoop dat jij me met bovenstaande kunt helpen! Ik heb er graag 150 euro aan cadeaubonnen naar keuze (bv bol.com of vvv) voor over als je hiermee kunt helpen.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)