Welkom gast! Registreren
Steve Jobs woest na MobileMe-flop
#1
Apple-directeur Steve Jobs staat naast zjin oog voor industrieel design ook bekend om zijn explosieve woede-uitbarstingen. Toen de MobileMe-dienst van het bedrijf in 2008 gelanceerd werd en prompt flopte, kon hij dan ook zijn boosheid niet voor zich houden, zo meldt zakentijdschrift Fortune.
Het blad haalt enkele voormalig Apple-werknemers aan over het debacle. Toen bleek dat de dienst - waarmee gebruikers data zoals contactinformatie, foto's en mail online kunnen opslaan - niet goed werkte, riep Jobs het ontwikkelteam bij elkaar. "Wie kan mij vertellen wat MobileMe hoort te doen?" vroeg hij aan de aanwezigen. Toen hij hierop antwoord kreeg, vroeg hij "Waarom doet dat het verdomme dan niet?"

Dit vervolgde Jobs met "Jullie hebben Apple's reputatie door het slijk gehaald. Jullie zouden elkaar moeten haten omdat jullie elkaar hebben teleurgesteld."

In het artikel over Apple komen ook enkele andere saillante details over het bedrijf naar voren. Zo worden vergaderruimtes op externe locaties doorzocht op afluisterapparatuur en is Jobs zo gefocust op details dat hij zelfs invloed heeft gehad op het ontwerp van de shuttlebussen op de Apple-campus.


Gepost op 10 mei 2011 om 07:59.
Lees het complete artikel via deze link.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)