Welkom gast! Registreren
Kan geen video's van RTL downloaden
#1
Ik kan geen video's van RTL downloaden. Ben ik de enige?
Antwoord
#2
Ze kunnen net zo goed de optie "download van RTLxl" uit de applicatie halen: vrijwel alles is niet te downloaden vanwege DRM...........bah!
Antwoord
#3
Op http://www.helpdeskweb.nl/gemistdownloader/rtlipad/ zijn nog wel een flink aantal fragmenten/uitzendingen (zoals Dit Was Het Nieuws, GTST) in hoge kwaliteit te vinden, en ook te downloaden met GemistDownloader.
Antwoord
#4
Het lukt gewoon niet om videos van rtl xl te downloaden weet iemand een andere manier om ze binnen te halen ?
Antwoord
#5
Hoi Nicole,
Via de 'gewone' site rtlxl.nl lukt het meestal niet - je krijgt een melding over DRM-beveiliging. Via deze pagina lukt het meestal wel - zoek de video uit die je wilt downloaden, klik er rechtermuisknop op en kies voor 'Snelkoppeling kopiëren'. Plak de link in GemistDownloader.

Webmaster
Antwoord
#6
Nu kan je ook niks meer van de site http://www.helpdeskweb.nl/gemistdownloader/rtlipad/ downloaden is er een storing ofzo ?
of kan het nu via deze site ook niet meer ?
Antwoord
#7
Waarom kan je niks meer van de site http://www.helpdeskweb.nl/gemistdownloader/rtlipad/ downloaden :(
Antwoord
#8
Op het moment is het wel mogelijk om bepaalde uitzendingen uit de lijst te downloaden, zolang het geen fragment is (Wie is de Chef? dus wel, een fragment uit Holland's got Talent dus niet)
Antwoord
#9
Maar dan kan je alleen nog maar wie is de chef downloaden , filmpjes van rtl boulevard lukt ook niet terwel dat ook een filmpje is , vorige week kon je alles nog downloaden :(
Antwoord
#10
Klopt, RTL heeft iets veranderd aan de pagina waar de video's van op worden gehaald. Er wordt gekeken hoe het opgelost kan worden.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)