Nieuws

Windows Mobile 7 al volgende maand?

Gepost op 11 januari 2010 door Webmaster. Bron: Pcmweb.nl.
Volgens diverse berichten op internet zal op de komende Mobile World conferentie in Barcelona in februari, waarschijnlijk de eerste publieke presentatie van Windows Mobile 7 te zien zijn.


Het is niet letterlijk aangekondigd maar uit opmerkingen van verschillende Microsoft zegslieden kan worden opgemaakt dat dit staat te gebeuren. Zo zei Ballmer in zijn speech dat er spannende aankondigingen verwacht kunnen worden en dat Microsoft zijn visie over de mobiele industrie zal kenbaar maken voor de uitdagende toekomst. Gevraagd naar Windows Mobile 7, was er het antwoord dat daar op de Mobile World Conferentie over gesproken zal worden.

Een demonstratie in februari zegt nog niets over de werkelijke beschikbaarheid. Toch verwachten diverse analisten wel dat Windows Mobile 7 voor het einde van dit jaar zal verschijnen. Ook LG heeft als trouwe Windows Mobile partner van Microsoft al toespelingen gemaakt op het verschijnen van de eerste Wimo7 toestellen. Zeker is dat het vorig jaar geïntroduceerde Windows Mobile 6.5 het Windows Mobile platform voor SmartPones niet zal redden in de strijd met de modernere via het aanraakscherm bediende telefoons. Een kleine opleving in populariteit was er afgelopen donderdag bij de presentatie van de HTC HD2 op de CES. Volgens sommige recensenten is dit verreweg de beste Windows Mobile telefoon van dit moment.
Reacties op dit artikel (0)
Reageren op dit artikel is nog niet mogelijk. Kom later terug!